Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi ben antuya niye ziyaretci olarak giremiyorum

Ya öyle şey mi olur, biz adidas'a geçsek, yok ben oynayamam gidiyorum mu diyecek adam.

Belli olmaz sponsorluk anlaşması vardır. Tazminat öder büyük ihtimal; ne demek senin reklam yıldızın senin yerine farklı bir firmanın formasını giyip reklam yapıyor kıvamına girer. Sıkıntı çıkar.

Şimdi birşey dikkatimi çekti kiralık felan deniyordu fakat resmi sitede açıklama şu yönde

"FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir. "

eğer kiralık düşünseydi geçici transferi için gibisinden birşeyler yazması gerekmezmeydi sanki Umut ve Melo için böyle birşey yazıyordu..

galatasaray resmi aciklamayi yaparsa o zaman sevinirim.

Wesley Sneijder Telegraaf'a yaptığı açıklamada ocak ayında İnter'den ayrılmasının herkes için en iyi seçenek olduğunu söyledi.

Şimdi birşey dikkatimi çekti kiralık felan deniyordu fakat resmi sitede açıklama şu yönde

"FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir. "

eğer kiralık düşünseydi geçici transferi için gibisinden birşeyler yazması gerekmezmeydi sanki Umut ve Melo için böyle birşey yazıyordu..

Doğrudur. Kiralık nerden çıktı ki zaten ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt