Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aklıma geldi taraftar olarak Twitter'da yüklensek biraz Dünya TT listesine soksak etkilenmez mi laa bu adam düşünme sürecinde :idea:

hala sneijder gelemyecek diyen var arkadas :D evet gelemeyecek bu gece daha beklicez ;)

Unal Aysal zaman illerledikce istedigmiz Galatasarayi kuruyor.. Buyuksun reis

beyler unutmayalım ki sneijder bir alex değil. (en az 8-10 alex eder)

08f0ff92e691f5aec0c6c498eb33.jpg

volkanmi lan o

Olm sadece ben değil hepimiz almamız lazım :D ama söz Sneijder gelirse sana bir forma benden ( Başka istek kabul etmiyorum......Önemli Not)

ahahah :D Soner abiye zorla forma aldırıcam bi tanede ben alıcaktım sen bem beyaz bana Sneijder yazanında alırsın maksat klubemüze katkı :D

Sneijder hamlesinde Adnan başkanın hakkını da teslim etmek lazım..Zamanında fitili o ateşlemişti

hryyd.jpg

kaka gibi olmasında inşallah

inter 10 istiyormus biz 6 veriyormusuz ama hersey yine Sneijder e bagliymis 10 milyonun biraz altina bir teklife kabul ediceklermis .. yine hersey kendisine ve esine kaliyormus :)

6 milyon yıllık ücret olabilir sanmıyorum 6 bonservis verecegimizi 8 10 vermişizdir

yalnız ne kadardır oynamıyor bu adam Schalke maçına hazır olur mu acep ???

Eğer Sneijder gerçekleşirse,transfer nöbetinin bu konusunu forumda özel bir yere ayırın bence..özellikle Kapa bildirildikten ve inşallah imzalar atıldıktan sonraki mesajlara kadar olanları..Hadi aslan parçası at şu imzayı :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt