Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sezonki forma kotamı doldurdum ama Sneijder gelirse alırım bitane daha :ayatollah:

Yok Sneijder 4-3-3 oynamasin gelirse tabi.

Sneijder 4-2-3-1 in ofans ortasından daha çok 4-3-3 orta sahası gibi oynadığı ve Chadli'nin de saf 4-3-3 kanadı olduğunu düşünerek söyledim.Ama Fatih Terim'in dediğin gibi 4-2-3-1 e dönme olasılığı daha yüksek.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Taksitle alınıyo mu bu?

Yok abi şaka yapıyorum canın sağolsun düşünmen yeterli. Ben kendime forma alırım hediye. Hamdolsun iyi kötü elimize para geçiyor.

Belki alamayan kardeşlerimiz varsa ki öğrencilik durumlarını bilirim çok var böyle arkadaşımız onları sevindir sen. Ben yine mutlu olurum

Sneijder 4-2-3-1 in ofans ortasından daha çok 4-3-3 orta sahası gibi oynadığı ve Chadli'nin de saf 4-3-3 kanadı olduğunu düşünerek söyledim.Ama Fatih Terim'in dediğin gibi 4-2-3-1 e dönme olasılığı daha yüksek.

Bence Sneijder 4-3-3'e ters be Öner..

hadi be sneijder gel bir an önce bak daha sol bek lazım :D

@FtwGS BBC haberinde GS Inter ile transfer gorusmelerine basladi diyor KAP aciklamasi ref. Menajeri ise henuz birsey yok diyor

beyler haberleri yeni aldım ama maalesef şuan acil çıkmam gerekli. biraz gerilerden geliyorum mazur görün :o

hakan delinkanlıya selamlar.inş açıklansın onla ne goy goy yapıcam :D

herkese iyi nöbetler.

madem tam olarak anlaşmadınız bizimkiler neden hemen kap bildiriyorlar anlaş işi bitir sonra bildir her kulüp böyle yapar bizimkiler tersini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt