Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız söyleyim şuan ki forum muhabbetleri 6 ay sonra 1 yıl sonra transfer nobeti arşivi bölümünde tekrar tekrar okunacaktır:) Hele bir de Sneijder gelirse varya:)

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Tamam kardeşim Kamil alacak Sneijder elirse bir forma sana

Abi yukarıda yazdım düşünmesi yeterli burada sıcak ortamı yarattık o bile yeter.

Yok abi şaka yapıyorum canın sağolsun düşünmen yeterli. Ben kendime forma alırım hediye. Hamdolsun iyi kötü elimize para geçiyor.

Belki alamayan kardeşlerimiz varsa ki öğrencilik durumlarını bilirim çok var böyle arkadaşımız onları sevindir sen. Ben yine mutlu olurum

Yalnız soyunacak olan arkadaşlar sıcak ortamı yanlış yere çekmeyin tamam :lol:

Bence Sneijder 4-3-3'e ters be Öner..

Orta ofans olarak bilindiği için önyargı olması normal ancak maçlarını izleyenler bilir; arkasındaki 2 önliberoya yakın olarak oynuyor, skora da pek yakın bir oyuncu değil.Orada oynatılsa daha çok verim alınır diye düşünüyorum, Inter forumlarında da bu tartışmalar vardı.Tabi Fatih Terim'e ters bir sistem, sadece Chadli'nin gelme olasılığına karşılık yaptım bu yorumu.4-3-3 kanadı adam, başka yerde oynayamaz; Amrabat'tan beter yaparlar adamı...

Arkadaşlar gerçekten güvenilebilecek herkes temkinli. Kendinizi dizginleyin. Ne internet alemine çok koz verin ne de hayalleriniz kırılsın.

Gülmekten yarıldım... :D

Don't go to galatassaray!!! Come to spurs you'll love it there as van der vaart

Beğen · · 2 dakika önce, Calverley, United Kingdom yakınlarında

Wesley Sneijder Fuck der vaart. He is my enemy. I'm going Galatasaray.

yaklaşık bir dakika önce · Beğen

Soner Kaplan fuck off lan gavat

yaklaşık bir dakika önce · Beğen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt