Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne hikmetse bir sen görüyorsun bu olayları nuri. Önce transfermarkt önce koyup sonra geri çeker sonra bu var mı başka:mad:

Yalnız demin Özgür Sneijder'in net maaşı için 3.5m civarında dedi yanlış duymadıysam ? Eğer böyleyse 6m net değil brüt maaşı olmuş oluyo ama oda yazmış olabilir tabi :)

Arkadaşlar niye sakin olmuyorsunuz niye her gördüğünüze atlıyorsunuz yapmayın yani şunu çok mu zor.

Hayatında kaç defa Galatasaray'ın Sneijder gibi bir adamı henüz 28 yaşındayken kadrosuna katmaya bu kadar yakın olduğuna tanık oldun?

Transfer Nöbeti

Neyse arkadaşlar yarın geometri sınavı var herkese iyi geceler :)

[video=youtube;vE1ttwYrBOg]https://www.youtube.com/watch?v=vE1ttwYrBOg[/video]

Sneijder Hagi'den büyük değil belki ama Hagi'den iyi transfer olur yaş itibari ile...

HE?

Benim post niye sildi ? Spor Gündemi yazdi facebook da... saka maka degil. vallah,simdi sildi mi,bilmiyourum...:)

Ünal Aysal'ın artık riske gireceğini sanmıyorum, bir isim açıkladıysa o isim bitmiştir, Fatih Terim daha ilk yarı bitmeden basın toplantısında Ocak ayı taraftarlarımız için güzel geçecek tarzı bir şey söylememişmiydi? Bence bu transfer görüşmeleri daha önceden başladı Moratti'de transferi karara bağlamak için başkanı İtalya'ya yemeğe çağırdı o arada bitirdiler işi, bir kaç güne açıklanır Sneijder böyle olmasını umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt