Cevap: Transfer Nöbeti
Sende haklısın
İçimizdeki kuşları temizliyemiyoruz onlar bir şekilde bizim samimi duygularımızla oynuyorlar ve hamaset ekiyorlar aramıza bak seninle beni düşürücekler birbirimize bir şekilde olsada olmasa.
Tecavüz kısmına katılmıyorum kötü hissettiren birşey olur bence tecavüz zaten evrensel bir suç kimse böyle şeylere yeltenmemeli tasvip etmiyprum.
Misyona gelince orda dur burda nöbetimizde misyon ve vizyon sahibi bütün Galatasaray'lılar hepsi hiç birini ayırtetmeden birbirini bilmeli... Yoksa tatsızlık olur diz boyu...
Yanlış anlama olduysa özür dilerim Renkdaşım...
Tecavüz kelimesi Türkiye Resmi Dil Kanunları ile ilgili dil yazılarında kullanılabilirliği konulmuş bir kelimedir.
Zira ben Yapı Kontrol bölümünde çalışıyorum ve Encümen Karar'larında bahsedilen yazıların ' Tecavüz ' kelimesinden
oluşturularak yazıldığınıda bilgine arz ederim. Amaç olarak düşünüldüğü zaman niyet ön plana çıkıyor.
Ben sana karşı herhangi bir kin yada birşey beslemedim, böylesine hoş bir ortamda aramızda ki ahlaksızlara hitaben
güzel bir mesaj attığıma inanıyorum. Zira, sende buna karşılık ayıp ettin, özür de diledin, Estağfurullah ama birdaha olmaz ise
sevinirim. Çünkü, ben Galatasaraylı insanların gururuna dokunacak gram birşey yazmaz ve düşünmezken bunlar benim ağırıma
gidicek şeyler. Seninde bu tip durumlarda (bak bunu kendim için söylemiyorum herhangi bir Cimbom taraftarı içinde söylüyorum) desteklemen gerekir. 33 Yaşında insansın sonuçta bu tarz şeylere genel anlamda bakıp ona göre mesaj atabilirsin.
Neyse, uzatmayalım.. Cevap atıcaksan konuyu kapatıcak bir cevap at öyle bir cevap atmıcaksan atma..
Güzel ortamı bu durumlarla bozmayalım yeri değil çünkü .)