Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu adam forvet mi, kanat mı? izlediğim videolarda bildiğin forvet. (hayır, yardıran kanattan konuştuğumuz için soruyorum)

Kanat-forvet Hüseyin.Tam kanat diyorsan yardıran Shaqiri tarzı bir adam bulacaksın.Gitti mi yakalayamayacağın tarzda biri olacak.

Hahahahahhahahahaha

Cine 5'te ki dallamalar Sneijder'i hocanın istemediği ni Galatasaray'da büyük bir iş savaşın olduğunu düşünüyorlar.

Hoca ile başkan arasında savaş varmış bu transferde.

dlskfhsf :asd::asd::asd::asd::asd::asd: .lol .lol. .lol.

sene sonu frei + potuk + taşçı + j.lens alırsak şoovvvvvv...şimdilik stopere gerek yok semih ve dany sakatlamadıgı surece sorun olmaz stoper mevkisi..

olm bu dıgıtürkde cıne 5 vardı nereye kayboldu la atilla gökçe de bitti dedi mi beyler bizim Başkanın yanındaydı bugün o :)

Bende acilmiyor cine 5 ,yardimci lun renkdaslarrrrr

hoca ile başkan arasındaki savaşta 2 tarafada silahı aziz yıldıvım sağlıyormuş :sad007:

gurcan soyle dedi:bir saatli bombayi alip koyuyorlar galatasaray in icine ..... gurcan bir cay icsene sen belki rahatlarsin ;)

bizim forumda da ayni sözleri söyleyen birisi oldu.

bu gürcan bizim foruma da giriyor, ezik herif :asd:

cine 5 deki ler sunu anlamiyor hoca ne diyor alanyadaki aciklamasinda ben istedigim zaman 15 milyon oluyor ben istemedigim zaman 5 milyon yani gaziantepdeki aciklamasi bu yüzdendi bence egr demis olsaydi ben sneijder istiyorum o zaman fiyati articakri maglum araya girenler olucakti.

Gürcan Sneijder Galatasaraya portakal suyu içmeye gelmez dese de transfer resmiyet kazansa

beyler o degilde hekes kıskanclıga baslamıs(ki ben alacagımızı hala sanmıyorum) sanki snejderin gelmemesi icin herkes (fener medyası) aglıyor gelirse kotu olur yaslı(28 yasında oldugunu bilmiyorlar komik1) sakatlıgından dolayı oynayamadı (komik2: sadece yonetımle sozlesme anlasmazlıgı yuzunden olmadıgını bilmiyorlar) klubun gelecegi cok onemli 15 m euro takım ici dengesi tehlikeli (komik 3: hic bir resmi acıklama yok fiyat hakkında ve lig tv haberine gore 8m bonservis 3,8m ve artı para oldugu konusuluyor)

millet catladı catladı gurkan bilgic basta olmak uzere aglamaktan aboovvvvvv eger gelirse kalpten giderler herhalde :lol::troll:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt