Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;4u6HIkasnw0]https://www.youtube.com/watch?v=4u6HIkasnw0[/video]

Tüm kanatlılara gelsin.Sneijder bizim başşakları sizindir :)

olm bu dıgıtürkde cıne 5 vardı nereye kayboldu la atilla gökçe de bitti dedi mi beyler bizim Başkanın yanındaydı bugün o :)

Evet bitti demiş başkan. Çokta yüksek maliyeti yokmuş

Ancak sonradan çekememezlikten sanırım Ünal Aysalı Sneijderi Fatih Terim istemeden almış. Kavga varmış aralarında :asd:

Ynt: Transfer Nöbeti

Beyler biri saat 1.00 bekleyin demişti twitterdan, noldu?

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şimdi bunu dinleyip ciddi ciddi düşünecek bin tane insan vardır.Ama bir kural vardır.Üst düzey bir şirket veya herhangi bir fabrika da bile üst düzeyler fazla maaş alır.Sneijder de först klas bir futbolcu.Elbette fazla para alacak.Kıyaslama yapmak istemiyorum.Bu mal Gürcanın söylediklerini ne diye de buraya taşıyorsunuz be kardeşim.Zaten torpille gazeteci olmuş.

ya bende digiturk varda cine 5 nerede 65. kanalda degilmiydi acıyorum 64 cıkıyor 65 e basıyorum 64 cıkıyor menulerde de 65 yok komediye bak internetten izliyoruz vay be gurkanı netten izleriz aglayıslarını bizde :D

Yalnız Gürcan net en kıl olduğum adamdır Rıdvan'dan bile daha kılım bu kadarmı mal olunur ya ...

fatih terim acik acik ben istemiyorum demis Sneijder icin cine 5 de soyluyorlar :( beylerr yoksa cokmu hevesleniyoruz :)

Baskan bize cok emek sarf ediyor... Abi resmen durusumuz degisti..Iyiki varsin Unal baskan.. Seni kiskanan cok....

'ultrAslan Avcılar'

SON DAKİKA | Ünal Aysal ,Milanlı Oyuncu Prince Boateng ile Her Konuda Anlaşma Sağladı.

Milanello bu haberi doğruladı ve Twitterinde Anlaşma Sağlandı dedi.

Not: twitter'dan yayınladıktan sonra yogun şekilde kendisine mesaj gelmesi durumundan dolayı yazıyı kaldırdı ...

https://www.facebook.com/ultrAslanAvcilar

yalan boateng kendisi acikladi milan da kalicagini alggride acikladi

Şu Snejder transferi resmiyet kazansın daha transfer istersem ahanda fenevli olayım bu kadar büyük yemin ettim

fatih terimin yerinde olsam bu programa bağlanırdım :D

Barbaros Çıdal tam bir köpek fener köpeği şuraya bakın nasılda içi yanıyor hahahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt