Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Millet artık ilgileniyoruz , yok şu sorun bu sorun demiyor herkes transfer bitti diyor hadi inşallah.

Ya bu adamları spor uzmanı bilmemne diye tv'ye çıkıyorlar ya.... Yazık... Sneijder gelse ilk izlemeye bunlar gider...

turk futbolundan bir halt olmaz bu programlar yuuzunden ya keske fenerde gidip belhandayı getirse ne guzel olur zaten eger getirmezse abes olur getirsinler ki lig seviye atlasın cunku ligin kalitesi dustu bunuda surdan anlıyoruz 33 puanla ligde lider var bence bu kotu bir sey snejder bitti diyor artık herkes(yorumcular basta da melih sabanoglu)

Allah bildiği gibi yapsın gülcan bu işten para kazanıyorsun ya yazıklar olsun kapattım kanalı bunlara rayting vericeğime gider 1 eldiven alırım storedan şikecinin çocukları:mad:

Başta Gürcan ve diğer febe'liler şimdi de başlamışlar Fatih Terim Sneijder'ı istemiyordu masalına

Evet yönetim Sneijder'ı bilerek açıklamıyor

Fatih hocayı ikna etmeye çalışıyorlardır

Melih Şabanoğlu resmen iş bitti demiş beyler farkındayız dimi çocukları hazırlayın!!! :D

kim bitti dedi lan 3 saatdir disardaydim bilgilendirin:D

Gürcan bir taraflarını mı yırtıyor ne hahahah :D

gürcan etoya bağadı muhabbeti ahahaha adam resmen tırsıyor sneijderin gelmesinden :D :D :D

renkdaş bjkli olmasına o programda oturan en objektif adamlardan biridir güzelde yazıları vardır.. kaldıki bugün Başkanın yanındaydı yahu adam :)

renkdaş orhan pamukun da güzel yazıları vardır ama transfer duyumu verse inanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt