Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Küfür etcem şimdi :mad:

Tottenham, Crystal Palace'ın 20 yaşındaki golcüsü Wilfried Zaha için görüşmelere başladı. (Daily Mail)

Bu Zaha da iyi topçu..

La yazık bu Gürcan malı bu ülkede bu işten para kazanıyo vay bee ... Aslında bizim sayemizde kazanıyo :asd:

Gürcan yaptığı yorumları inanarak yapıyorsa yazık lan. Kim bilir ne kadar acı çekiyordur.

Başta Gürcan ve diğer febe'liler şimdi de başlamışlar Fatih Terim Sneijder'ı istemiyordu masalına

Evet yönetim Sneijder'ı bilerek açıklamıyor

Fatih hocayı ikna etmeye çalışıyorlardır

fatih hocanın karısı istemiyomuş sneijderi

gürcana bak hele anzhide eto soyunma odasını karıştırır diyormuş snijder için. gelde sövme buna şimdi.:mad:

Melih bey dediyse, hayirli olsun renktaslar, HOSGELDIN SNEIJDER

Bir Alex degil diyen Gurcan, Sneijder kiyasi icin Haginin klasi cok baskaydi diyor ahahahah

Adama dedigini yalatiriz boyle

şu emre çolak sneijder gitmeden 1-2 bir şey kapsa bari adamdan veya kendisi gitmeden :D

Sneijder gelirse Melo 10 numarayı reise versin :ayatollah: Başka numarada hayal edemiyorum.

Ya beyler gurcani falan izleyip kendinizi sinir etmeyin

Akillari olsa 2 gr zaten cine5te gecenin bu saatinde programa cikarmazlar

Resmi siteden denmis Sneijder geliyor diye

Rica ederim su herifleri dinlemeyiniz

Abuk subuk konusup prim yapiyor

Keyifleri kaciriyorlar

Şu programı bitirin lan Gürcan az kaldı ya ağlayacak ya çatlayacak :sad007:

nusret güldoğan ‏@nusretgldoan

@melihsabanoglu abi sneijder analizi yapabilir misin? Sence takıma seviye mi atlatır?dengeleri mi bozar? kısaca getirisi götürüsü ne olur..

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

@nusretgldoan bütçeyi öğrendim. asla dengeleri bozmaz. bence seviye atlatır. onunla antrenmana bile çıkmak önemli.

metin keskin ‏@MetinKeskinn84

@melihsabanoglu ne zaman açıklanır tahminin abim

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

@MetinKeskinn84 belki bugün, belki yarın istanbul'da olur diye düşünüyorum.

Sneijder'ı tartışıyolar bu adamlar. Hani futboldan çok anlamam ama gözümle görmesem izlemesem adamı inanıcam. Tel tel dökülen Hollanda'nın ayakta kalan, didinen, yenilgiyi kabul etmeyen belki de tek oyuncusuydu...

ya snejderi utanmasalar galatasarayımızdan sabri :) (cok sevsemde her zaman laf atarım) fenevden selcuk sekistastanda ugur ya da olcay la kıyaslayacaklar sasırdı bunlar snejder diyoruz kariyere bak ajax real madrid ve inter ve kazandıgı kupalar ve suanda kariyerinin zirvesinde diyebiliriz 28 yasında yaslı olmayan imkansız transferlerde biri geliyor (İNSALLAH) (ama hala inanamıyorum gelmeden inanmam) ve hala tartısılıyor yani tartısın ama yok patlar yok kotu yok yaslı yok oynamadı yok dengeleri bozar demeyin ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt