Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Premier ligten birileri araya girmezse bitmis galiba,girselerdi simdiye kadar alirlardi.

Esi istiyor kendiside inter e bagliymis falan filan ondan hemen evet diyemiyormus ama hayirda demiyor yani.kisaca son dakika acaba ingiltereden bir teklif gelirmi pesinde yoksa Bizde kesin.

Gürcan: Sneijder gelirse takım karışır

doğru demiş bir şeyler karışır ama o takım değil senin ve febe'lilerin hatları karışır

Gürcan'ın saçma sapan sözlerini dinleyen benim bilgisayar aniden mavi ekran hatası verdi ilk defa. Memory diyordu. MEMORY

Bu GÜRCAN'I var ya sırf zevk olsun diye ağzını burnunu kıracaksın şerefsizin çocuğu..

Melih Sabanoglu dediyse artık inancım arttı. Geliyor lan Sneijder :troll:

melih abi transferin olurunu değil, transfer sonunda dizilişi hatta takımımıza avrupada kazandıracak vizyonunu tartışıyor adam bitirmiş sneijderi :D

olm halit sende mi ya hiçmi duymadınız adamı gazeteci bugün Başkanın söyleşisinde ordaydı yahu herif kesin bitti diyor melih şabanoğluda açıkladı lan bu kadar olaydan sonra bi aksilik olursa kaldırmaz benim yüreğim :)

Soner adamın ismi bana yabancı gelmiyor.Bir Gökçek var şişman,sakallı filan da omu bilmiyorum.Kardeşim gelsin,ondan sonra konuşalım.Sakin ol,sakin ol.

Sneijder bitmiş reyisler Gs icinden hicbi adam bu kadar cok bi transfere bitti dememişti bugune kadar:ayatollah: resmi acıklamada gelsede cırılcıplak karda yuvarlanıcam anca atesim düşer:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt