Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler böyle bişey gördüm ama inşallah doğru değildir.

ertem şener ‏@ertemsemer

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

Yeter ama daa dalga geçmeyin milletle:) bu kadar şaka yeter sonra adamlar gerçekten yapılan yorumlara da cevap vermez hale gelicek:)

ertem şener ‏@ertemsemer

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

bu ne şimdi ya gerçek mi bu haber

[h=1]ÖZEL : Chadli transferini yorumladı![/h]
tsn_haber_detay.asp
09.01.2013 00:57 - 366 Defa Okundu

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın GSTV'de açıkladığı transfer listesindeki 3 isimden biri olan Twente'nin Fas asıllı oyuncusu Nacer Chadli, TurkFutbol.Com'a samimi açıklamalar yaptı.

Galatasaray, ara transferde hareketli günler geçiriyor. Sarı-kırmızılı takımda Teknik Direktör Fatih Terim'in verdiği liste doğrultusunda temaslarını sürdüren Başkan Ünal Aysal, dün Galatasaray TV'de katıldığı televizyon programında transferde temasta oldukları üç ismi açıklamıştı. Aysal, Sneijder, Carlinhos ve Chadli ile ilgilendiklerini doğrulamıştı.

Bu üç isimden Sneijder borsaya bildirildi. Galatasaray Hollandalı oyuncu ile de büyük ölçüde anlaşma sağladı. Carlinhos ile de temaslar sürüyor ancak Chadli konusunda kimsenin bilgisi yok.

İşte TurkFutbol.Com'dan arkadaşımız Cansel Kemiksiz, Hollanda'nın Twente takımında forma giyen 22 yaşındaki Faslı yıldız Nacer Chadli'ye ulaştı.

Takımı Twente ile Kanarya Adaları'nda kampta olan Chadli, sorularımıza kaçamak yanıtlar verdi. Arkadaşımızın "İstanbul'dan arıyorum" demesinin ardından Chadli, "Durun tahmin edeyim.. Transferimi soracaksınız" diyerek güldü..

Cansel Kemiksiz : Evet transferini soracağız. Galatasaray seninle ilgileniyor ve sen de bunun farkındasın..

Chadli : Evet ama bu konuda şu anda yorum yapmam hem kendim hem de iki kulüp için sorun yaratabilir.

Cansel Kemiksiz : Haklısın.. Peki İstanbul ve Galatasaray hakkında görüşlerin nasıl? Araştırma yaptığını düşünüyorum.

Chadli : Evet.. Galatasaray'ı elbette tanıyorum. Ayrıca İstanbul'da bugün kar yağdığını ve deprem olduğunu da biliyorum. Umarım iyisinizdir. Herkese geçmiş olsun diyorum.

Cansel Kemiksiz : Teşekkürler.. Seni de çok sıkmak istemiyorum.. Umarım transferiniz gerçekleşir ve seni de Türkiye de izleyebiliriz..

Chadli : Çok teşekkür ederim ama yorum yapmasam daha iyi olur.

NACER CHADLİ KİMDİR?

1989 Belçika doğumlu olan Fas asıllı futbolcui, 1,87 boyunda ve hücumun her iki kanadında forma giyebiliyor. 2007'de AGOVV Apeldoorn forması ile profesyonel olan Chadli, burada oynadığı 98 maçta 28 gol attı. 2010'da Twente'ye transfer olan genç futbolcu, çıktığı 69 maçta ağları 18 kez sarstı. 2010 yılında Fas Milli Takımı'na çağırılan Chadli, milli formayı bir kez hazırlık maçında giydi. Daha sonra Belçika Milli Takımı'ndan davet alan Chadli, Belçika'nın Avusturya ile oynadığı resmi maçta ilk kez Belçika forması giydi ve tercihini bu yönde kullanması Fas'ta uzun süre tartışıldı.

TurkFutbol.Com Özel Haber - Cansel Kemiksiz

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Gürcan "Belhanda daha 22'sinde"

Lan gürcan fenere gelip kendini geliştiren bi yabanncı söylesene.

3 yıllığına anlaşmışız sneijder ile

Beyler Melih abiyi en son Hamit transferinden hatırlayın günler öncesinden söyledi kuşkunuz olmasın Hamitten diye SNEİJDER GELDİ BEYLER GELDİ ?!!!!!!

Şu Ertem Şener twitterını yayınlayanlar ne zaman ceza alacak.. Aynı kişiler bile bile tekrar yayınlıyor milletle dalga geçme amacıyla

mis gibi :ayatollah:

---------------------Muslera-------------------------

----------Semih-------------------Dany-------------

Eboue---------------Melo----------------Carlinhos

-----------Hamit---------------Selçuk---------------

----------------------Sneijder------------------------

-----------Umut--------------------Burak------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt