Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sahte hesap olayına güldüm recep kardeşim niye sinirlendin ki sen.

Evettt Chadli de geliyo sanırım :p

Carlinhos da gelsin Kerim de gelsin Bernard da gelsin Sneijder zaten geldi ALper de gelsin offf transfer bağımlısı oldum duramıyorum :SS:

Eşeğe su kaçırdınız ertemsemer ile.

ben bu işten anlarım, hesap sahte

Lan şu nevizade sakinlerini konudan atın

ÖZEL : Chadli transferini yorumladı!

tsn_haber_detay.asp
09.01.2013 00:57 - 366 Defa Okundu

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın GSTV'de açıkladığı transfer listesindeki 3 isimden biri olan Twente'nin Fas asıllı oyuncusu Nacer Chadli, TurkFutbol.Com'a samimi açıklamalar yaptı.

Galatasaray, ara transferde hareketli günler geçiriyor. Sarı-kırmızılı takımda Teknik Direktör Fatih Terim'in verdiği liste doğrultusunda temaslarını sürdüren Başkan Ünal Aysal, dün Galatasaray TV'de katıldığı televizyon programında transferde temasta oldukları üç ismi açıklamıştı. Aysal, Sneijder, Carlinhos ve Chadli ile ilgilendiklerini doğrulamıştı.

Bu üç isimden Sneijder borsaya bildirildi. Galatasaray Hollandalı oyuncu ile de büyük ölçüde anlaşma sağladı. Carlinhos ile de temaslar sürüyor ancak Chadli konusunda kimsenin bilgisi yok.

İşte TurkFutbol.Com'dan arkadaşımız Cansel Kemiksiz, Hollanda'nın Twente takımında forma giyen 22 yaşındaki Faslı yıldız Nacer Chadli'ye ulaştı.

Takımı Twente ile Kanarya Adaları'nda kampta olan Chadli, sorularımıza kaçamak yanıtlar verdi. Arkadaşımızın "İstanbul'dan arıyorum" demesinin ardından Chadli, "Durun tahmin edeyim.. Transferimi soracaksınız" diyerek güldü..

Cansel Kemiksiz : Evet transferini soracağız. Galatasaray seninle ilgileniyor ve sen de bunun farkındasın..

Chadli : Evet ama bu konuda şu anda yorum yapmam hem kendim hem de iki kulüp için sorun yaratabilir.

Cansel Kemiksiz : Haklısın.. Peki İstanbul ve Galatasaray hakkında görüşlerin nasıl? Araştırma yaptığını düşünüyorum.

Chadli : Evet.. Galatasaray'ı elbette tanıyorum. Ayrıca İstanbul'da bugün kar yağdığını ve deprem olduğunu da biliyorum. Umarım iyisinizdir. Herkese geçmiş olsun diyorum.

Cansel Kemiksiz : Teşekkürler.. Seni de çok sıkmak istemiyorum.. Umarım transferiniz gerçekleşir ve seni de Türkiye de izleyebiliriz..

Chadli : Çok teşekkür ederim ama yorum yapmasam daha iyi olur.

NACER CHADLİ KİMDİR?

1989 Belçika doğumlu olan Fas asıllı futbolcui, 1,87 boyunda ve hücumun her iki kanadında forma giyebiliyor. 2007'de AGOVV Apeldoorn forması ile profesyonel olan Chadli, burada oynadığı 98 maçta 28 gol attı. 2010'da Twente'ye transfer olan genç futbolcu, çıktığı 69 maçta ağları 18 kez sarstı. 2010 yılında Fas Milli Takımı'na çağırılan Chadli, milli formayı bir kez hazırlık maçında giydi. Daha sonra Belçika Milli Takımı'ndan davet alan Chadli, Belçika'nın Avusturya ile oynadığı resmi maçta ilk kez Belçika forması giydi ve tercihini bu yönde kullanması Fas'ta uzun süre tartışıldı.

TurkFutbol.Com Özel Haber - Cansel Kemiksiz

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

inanak mı panpa :eek:

abi çıldırıcam ya yeni kalktım öğrendim hala ellerim titriyo:f50:

Abi Sneijder geliyor ya SNEİJDEEEEER. Hala şoklardayım.

turk futbolun yaptıgı bu sacma yalan roportaja inanmayın ZEL : Chadli transferini yorumlad! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

galatasaray hakkında bir seyler biliyor musun demis adam

Chadli : Evet.. Galatasaray'ı elbette tanıyorum. Ayrıca İstanbul'da bugün kar yağdığını ve deprem olduğunu da biliyorum. Umarım iyisinizdir. Herkese geçmiş olsun diyorum.

hikayeye bak ya amator liselinin yaptıgı bir haber gibi duruyor

Bunlar hep sarı üyelerin başının altından çıkıyor bence forumu karıştırıyorlar anlaşıp.:sad007:

Ertem semer olayı doğru arkadaşlar

Maalesef Azo son anda araya girdi ve Sneijder'in transferini bitiridi

tamam mı hadi kapatın artık dükkanı ve yatın

melihte bişey bilmiyo etrafdan dolma bilgilerle yazıp duruyor bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt