Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chadli roportajini okuyacaktim taki bu cumleyi gorene kadar '' bugun Istanbulda kar yagmis ve deprem olmus, umarim iyisinizdir ''. Ulan ben bile deprem oldugunu bilmiyordum, Chadli mi biliyormus:)))

nerde roportaj ?

ertem şener ‏@ertemsemer

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

bu ne yaaaaaaaaaaaaa :mad:

yalan oldugu belli

15 dörde bölünmüyor

ertem şener ‏@ertemsemer

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

bu ne yaaaaaaaaaaaaa :mad:

Ne olacak ? :D Arkadaş ilaçlarını içmemiş yine belli ki. Boşverin.

EDIT: Fake hesapmış özür diliyorum kendisinden :D

bunu nsler yapsa yıkılır buralar rezalet

INTENSE_MASTURBATION.gif

kaç sefer dedim beni admin yapın nsler yüzünden nöbete takılamıyorum diye

Hahhha.. hiç unutmam.. Fatih Terim uçakta bir spor dergisine bakıyormuş. SAyfada kocaman Hagi resmi varmış. İstermisin diye sormuş başkan ya da bi yönetici hocaya... Kim istemez ki demiş. Alıp getirmişler...

O nasıl efsane öyle :D

La olm meclis forumu mu bu, başbakanlık forumu mu? Ne var lan azıcık gülüp şakalaşsanız, ne bu ciddiyet, eroin sevkiyatı planlaması mı yapıyoruz?

Şakanın tadı 1 kez yapılır biter evet. Bunlar saatlerdir böyle yeni girenlerde olayı bilmediği için inanıyor onlara kirlilik oluşuyor

Bazı şakalar birden fazla yapılmalı ki şaka anlamı taşıyabilsin. Bir kere sorsalardı bu gerçek mi diye şaka niteliği anlaşılamazdı bile... Ya bu arada ben hiç yapmadım yanlış anlaşılmasın:) Sadece biraz üzerimizdeki kötü elektriği atalım, biz herşeyden önce bütün Galatasaray taraftarları olarak kendi içimizde bir aileyiz. Ama doğru sölüyonuz biraz fazla uzattılar:)

nevizade sakinlerine laf edilmis heralde bilmiyorsunuz ki sitenin tum teknisyenleri n sakini onlar olmasa site coker hackerlar tarafindan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt