Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nevizade Sakinlerinin olayı ne çözemedim, içip içip giriyolar galiba foruma.Hep bi karıştırma hep bi oltaya getirme çabaları.Yok şu tweeti atıp silmiş,yok ertem şener şunu yazmış.Olayınız ne la ?

Şu ertem SEMER twiti paylaşanlar bi ban gelse....

İnsan burda paylaşmadan önce bunu yazının bi profiline bakar.Adam yazmış özür dilerim hesap fakedir.Ciddiye almayın diye
:mad:

Nevizade Sakinlerinin olayı ne çözemedim, içip içip giriyolar galiba foruma.Hep bi karıştırma hep bi oltaya getirme çabaları.Yok şu tweeti atıp silmiş,yok ertem şener şunu yazmış.Olayınız ne la ?

bırak takılsın veletler ama güldürmüyolar eskisi gibi.sıkıcı oluyo

Sneijder'in menajeri Soren lerby: "Bize Galatasaray'dan gelen herhangi bir teklif yok" (BBC Sport)

haydaaa böyle amatörlük mü olur allah aşkına

Nevizade Sakinleri bi sakin olsalar iyi olur :)

@_ertemsener

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

Beyler Sneijder twetterda yazdi Ertem Senerle 4 yillik 15 milyon euroya anlasmisiz.:ayatollah:

forma yi begenen cok , gördüm gibi... bunu bi GS forma isleri müdüre mi iletsem? :D

içip içip foruma girmiyoruz, foruma girdikten sonra içiyoruz. önce bunu bi ayıralım :(

:asd:

j7mxe5r7.gif

formada 10 numara bes yildiz seklinde olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt