Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ajax günleri :D

407af39f06046a822d2765b56ae7ef78b76f0489.jpg

Nevizade sakinlerini takmadan devam edin :lol:

ertem şener ‏@ertemsemer

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

Korktugumuz basımıza geldi
:sad007:

??????????? ne alakası ya???????????

sözlükte neden 2 saat öncesinin yalanlanan twitleri paylaşılıyor anlamak güç ertem şenerin hesabı sahte, ayrıca menejerinin açıklaması eski açıklamadır melih abi öyle diorsa öyledir ben daha tek trasnferde bu kadar net konuştugunu gördüm oda hamitin transferiydi. haftalar önceden fb araya girmesine ragmen rahat olun hamit bizde dedi ve oldu..

Sneijder gelirse yanına bi de Robben lazım şimdi. Attığı paslara Hamit'in hızı yetmez, Amrabat da defansa yardım edeceğim diye 20 metre geride olur...

hahahahaha

cezam tam zamaninda bitmis ya la

nevizadeciler jb geciyo olm hala ertemsemeri yalanliyonuz burda. te allam yarabbim.

@_ertemsener

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

Şu onura bi myc verin pls

Nevizade Sakinlerinin olayı ne çözemedim, içip içip giriyolar galiba foruma.Hep bi karıştırma hep bi oltaya getirme çabaları.Yok şu tweeti atıp silmiş,yok ertem şener şunu yazmış.Olayınız ne la ?

O deilde simdi birinin tepesi atacak basacak küfürü bunlarin yüzünden boku bokuna böyle bir günde ban yiyecek.Herseyin bir tadi vardir ya cocukluk bukadarda uzatilmazki.

neyse ki borsada gs hisselerim var

sülalem raad
tatil.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt