Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ertem Sener: Sneijder'in esi Islam dusmanligini anlatan filmde oynamis birisi

Chadli hayirli olsun beyler.

alovvvvvvvvvv chadlide gelior laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asd:

Sorununuz kimleyse isim verin arkadaşlar, bu nevizadeliler saçmalığınız sıktı. Burada adam gibi muhabbet edenleri de kendinizden tiksindirmeyin. Genelleme saçmalığı diye bişey var bilmem farkında mısınız?

şu genellemecileri genelleyelimde mi genelleyelim genelemeyelimde mi genelleyelim refik reis:ayatollah:

aynen bide bu duyumcular bi artist oluyor bazıları cimbom34 var sanırım sneijder geldi başka transferleri konusalım dedi bugun melih abi şöyle oynasak daha iyi diyor :lol:

aynen öyle adam artık işin formation kısmında hadi inşallah yıkarız ozaman hep birlikde forumu renktaşlar

Arkadaşlar düşündüm de 1. yıl 3 milyon, 2. yıl 3.5 milyon, 3. yıl 4 milyon, 4. yıl 4.5 milyon verirlerse 15 yapıyor öyle olamaz mı sözleşme hep aynı parayı vermek zorunda değiller ki :SS:

ohaaaa:yikes: giderken sayfayi 530 larda biraktim...suan 839 de....:cool:

renktaslar 530-839 arasi onemli gelismeler varmi...:D

Sorununuz kimleyse isim verin arkadaşlar, bu nevizadeliler saçmalığınız sıktı. Burada adam gibi muhabbet edenleri de kendinizden tiksindirmeyin. Genelleme saçmalığı diye bişey var bilmem farkında mısınız?

refik renktaşım sen uyar o zaman orada ergen ruhlu nevizade sakinlerini , sayfaları aptalca esprileriyle kirletmesinler buradan biz söyleyince anlamıyorlar 1 saattir aynı muhabbet, hani oltaya gelen falan olsa anlayacağım devam ettirsinler de sıktı artık

ben admin olmak istiyorum

selam beyler, son gelismeleri özetleyebilirmisiniz 4-5 saat takip edemedim de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt