Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

chadli chadin neresinden arkadaşlar benim akrabalarım var chadda

O veletlerin arasına girmek için amuda kalkmadığın kaldı ama sergen hayırdır?

valla hiçte gönülden istemedim aranıza girmeyi.o öylesine bi muhabbetti.hatta benim aklıma bile gelmemişti tekrardan nevizadeli olmak.hayri cund davet etti beni.eğer gerçekten isteseydim şimdi nevizadeliydim.

Arkadaşlar makaranıza muhabbetine baksanız neden devamlı ciddi bir şekilde birbirinize laf sokma peşindesiniz?

dün gece burda bir admine kap kaçta açılıyor dedim sabah 8.30 dedi siz bunu izah edin adminim neden yalan bilgi vererek yanıltıyorsunuz insanları bu nasıl adminlik ismide ERAY bana yalan söyliyen adminin kap 24 saat açıkmış

Ya Chadli sadece röportaj vermiş hemen gaza gelmeyin...................

Forumun ucretinin bir kismi Nsler tarafindan karsilanmaktadir. Corbada tuzumuz var anlayacaginiz

Hangi sistem oynarsak oyniyalim ama su devre arasinda Hamit cok iyi hazirlanmasi lazim,iyi giden Takimda Hamit in ortasahada bir top kaybi maci o an bitiriyor.

refik renktaşım sen uyar o zaman orada ergen ruhlu nevizade sakinlerini , sayfaları aptalca esprileriyle kirletmesinler buradan biz söyleyince anlamıyorlar 1 saattir aynı muhabbet, hani oltaya gelen falan olsa anlayacağım devam ettirsinler de sıktı artık

Eee aynı salak esprileri yeri geliyor tecrübeli üyelerden yapanlarda oluyor. Biz genelliyor muyuz? Rapor et yada isim verin. Burayı karıştıran nevizadeli de, ota boka her mevzuya nevizadeli üyeleri karıştıran üyeler de atılsın konudan ben varım buna. Ergen gelmiş herkese velet diyor.

Bir süredir yoktum. Sneijder ile ilgili değişen bir şey oldu mu son 1-2 saat içerisinde?

bu Nevizade sakini ne iş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt