Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla hiçte gönülden istemedim aranıza girmeyi.o öylesine bi muhabbetti.hatta benim aklıma bile gelmemişti tekrardan nevizadeli olmak.hayri cund davet etti beni.eğer gerçekten isteseydim şimdi nevizadeliydim.

Yürü git lan işine Allah'ın ergeni

valla hiçte gönülden istemedim aranıza girmeyi.o öylesine bi muhabbetti.hatta benim aklıma bile gelmemişti tekrardan nevizadeli olmak.hayri cund davet etti beni.eğer gerçekten isteseydim şimdi nevizadeliydim.

sergen seni ihractan kurtardigimi biliyor muydun

Başkan solbek ya da sol açık demişti 10 numara dışında,Belki Carlinhos olmamıştır,Riera'yı bekte kullanıp Chadli'yi alacaklardır.

Ersin Düzen ‏@ersinduzen

son gelisme: gazzetta dello sport, sneijder'in galatasaray'in teklifini kabul etmeyecegini ve ingiltere'ye gitmek istedigini iddia etti!

ulan bu saaten sonra bu transfer olmazsa artik baskan bizimle dalga gectigini düsünücem

yalnız alper o veya solbekle sol kanat arasında dedi başkan, demek ki hoca rierayı sol kanatta mı devam edecek yoksa ileri mi atacak henüz karar vermedi

bence solbek alinacak, ideal solbekimiz olmadigi icin, riera da eski yerinde oynar

sneijder bu saatden sonra gelmezse yıkılırım

Wesley sneijder gecikir belki hic gelmez

daglar da salinirda derdimi bilmez

Sneijder olayı %50 %50 beyler gazlara gelmeyin..

O degilde burayı takip eden fenevliler nevizadelileri görünce bizi ne sanacak :(

chadliyim dedim ben zaten demed,mmi arkadaslar ustume gelinior bos yere

Eğer gelirse Chadli

Kuşlar kıskancından çatliii

OLMADI :(

Ynt: Transfer Nöbeti

... nevizadedeydin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt