Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Açıyorum dello sportu öyle birşey göremiyorum. Bunlar nereden görüyor acaba?

olm kac tane dello mello cello sport var laaaaaaa

birisi ciao perra il mundi der birisi uni momento sacramenro cimento der biriside olmuyo der

olmuyo yheaaaavvv

aynen ama chadli madli konuşuluyor bakalım :o yabancı olayı da sıkıntı olacak afrika kupasından sonra

bence chadli de ise yararda ama o zaman fazla yabanci oluyor, solbek e yabanci alirim, sezon sonu da kerim frei yi almak icin herseyi yaparim

ns leri görmemezlikten gelince gidiyolar.denendi % 100 çalşıyor :asd:

Meli sabanoglu reiz iyidir iyi

melih diyosa bize hayirli olsun demek duser

Arkadaşlar makaranıza muhabbetine baksanız neden devamlı ciddi bir şekilde birbirinize laf sokma peşindesiniz?

Anlam veremediğim tek konu gerçekten bu burda... Hayır hepimiz Galatasaray taraftarıyız, hepimizin burda olma nedeni belli. Ben Galatasaray-Fenerbahçe arasında bile sadece tatlı sürtüşmelerin olması gerektiğini kanısındayım. Çünkü benim öz kardeşim fenerli. Amcasından dolayı fenerli olduğunu söyledi küçükken baskı ve rüşvetle Galatasaraylı yaptım sonradan düşündüm ne zararı var ki? Fenerli olsa ne olcak? Bırak çocuk hangi takımı tutmak istiyorsa onu tutsun dedim karışmadım. Kaldı ki burdaki herkes Galatasaraylı olmasına rağmen birbirine Yunanistan-Türkiye muamelesi yapılıyor. Resmen herkes fırsat kolluyor gıcık olduğu kişiye birşey olsa da saldırsam:( Arkadaşlar spor bir eğlencedir, günlük hayattan kaçma yeridir. Stresten kaçma yeridir, stres olma yeri değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt