Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

La Gazetta Dello sport'un yarın çıkacak gazetesine göre Sneijder bizi reddetmiş.

Riera oynamali, Amrabat yedekde.

Kanatlar öyle olmali.

-Riera----------X--------------Hamit-

hemfikirmiyiz?

Hocam anladım teşekkürler gece gece zahmet verdik.

Sende sagolasin.. Fazlada sormak istemiyorum.. Seyini kaldirmak istemiyor insan ama dayanmiyor vallaha.. Bu onun belcikali menejerini kesin taniyordur.. Istese 2 dk'da ogrenir aslinda..

ama haber edermi o muamma

evet twitter da. 10 dk önce yazdı. bizi reddedecekmiş ve ingiltereye gidecekmiş sneijder. kaynağı la gazetta della sport

yok ben ersinin twitterden yazdığını biliyorum da la gazetta dello sportsun sitesinde öyle bir haber yok , aynı gazetenin twitter adresi de 2011den beri twit falan atmamış ,ersin nereden duymuş acaba bunu

613647_Galatasaray_SK.jpg

ligde böyle avrupada böyle

613650_Galatasaray_SK.jpg

Arkadaşlar rüya görmeyelim bulutların üzerine çıktıktan sonra gerçeklerle yüzleşmek çok üzücü oluyor:(

Sneijder gelirse Chadli gelmez... Sneijder ve Carlinhos'un birlik gelmesi bile bir yabancıya kesik yedirmesi demektir. Benim gönlümden geçen Ya sneijder-kerim frei, ya da çok çok zor olduğu biliyorum ve hatta imkansız olduğunu biliyorum... Sneijder-Carlinhos-Serdar Taşcı yada Ömer Toprak... Ama dediğim gibi saydığım bu oyuncuların hepsinin ikna edilmesi, sneijder hariç takımlarının ikna edilmesi inanılmaz derece de zor. Hadi hepsini ikna ettik diyelim maliyetleri baya bir ağır... Gerçekler bunlar malesef...

melih abi rakam vererek konustu. bu transfer tamamdır.

Beyler Sneijder tweet atti 'Bence 1000 Galatasarayli 10 bin fenerliyi yokeder' hemen sildi ama:o

Yeterin la nevizadecimisiniz herneyseniz bi susunda motorunuz soğusun.

Snejder gelirse, Terim onunla italyanca mi konusur? :D

Senor Terimm, Senor Terimmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt