Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet sneijderin bize gelmeyeceğini ima etmişler.bizi dellasport reddetmiş aslında.

ne kadar kagawa yı alsa da fergusonun çok istediği bir adamdı sneijder. sezon başını biliyoruz alamadılar. böyle bir durum varken , bence ferguson sneijderi kadrosuna katmak isteyebilir.

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Hakan

chadli-melo-selçuk-emre

sneijder

Burak

arkadaşlar kadrom nasıl

Sneijder gelirse hepinize benden limitsiz red light district abonesi+vodka+roket+prezervatif

Twitter haberi 3 saat oldu

“İstanbul kesinlikle harika bir şehir. Orada daha önce defalarca bulundum ve Türkiye’yi seviyorum. Ancak ne olacağını bilmiyorum, daha önce de olduğu gibi Sneijder şu anda hala Inter'de" ifadelerini kullandı. diyor haberde. Twitter'dan fenerli adama verdiği cevabı yazmışlar. İşte habercilik budur.

evt arkadslar mutfaka gidip geldim gelisme varmı

gidin yatın la saat 2 olcak

kap kapalı zaten

snejderr sen rahat uyu burası bize emanet...:lol:

“İstanbul kesinlikle harika bir şehir. Orada daha önce defalarca bulundum ve Türkiye’yi seviyorum. Ancak ne olacağını bilmiyorum, daha önce de olduğu gibi Sneijder şu anda hala Inter'de" ifadelerini kullandı. diyor haberde. Twitter'dan fenerli adama verdiği cevabı yazmışlar. İşte habercilik budur.

Iyice masa basi oldu vallaha.. Cok rahat paralar kaldiril siteleri doldurup kose oluyorlar..

sneijderin twitini yakalım işte bu be
5573incit6603608.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt