Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

snijderin eşide onay vaermiş o zaman şiirimi sizle paylaşıyorum

sana şiir yazdım oldum derbeder,

yengeyi ikna etmezsen elalem ne der,

forvetteki partnerin johan elmander,

kop gel inter'den, wesley sneijder!

eline saglik renktas guzel yazmissin

Valla şimdi dürüst konuşmak lazım bu olayda yönetimin hiçbir kusuru yok. Forlan,Reyes konusunda,Drogba,Kaka konusunda hataları vardı ama burda başkan gerçekten olayı bitirebilmek için kalkmış yönetici göndermemiş kendisi görüşmüş İnter Başkanı ile... Kimseye birşey de dememiş gelicek vs? Adamların günahı ne?

başkanın uçağının yıldız getirmesini-pastanın çileğini-müspet verilerin sonuçlarını göremedik bir türlü hala...

bu takım en büyük fırsatı drogbayı kaçırdı. ondan sonra kim gelse o heycanı vermez...

7/24 Çorbacı bile var KAP da açıktır herhalde, gece transfer yapsak nereye bildirecez?

KAP%20Logo.png

bu ne demek beyler sneijder paylasmis

ben şiir yazıyım da siz görün şimdi, akrostiş hemi de

dostum bu eminönündeki kadıköy iskelesinin karşısındaki kapı diyorsan her akşam geçiyorum ordan güvenlikler duruyor kapıda sana yalan borcummu var sanki bakkal dükkanı kapatıp gidicekler 24 saat güvenlik bekliyo kapısında

yha kardesim ben sana bilimsel olarak acıkladım olayı sen hala ne anlatıon ne alakası

7/24 Çorbacı bile var KAP da açıktır herhalde, gece transfer yapsak nereye bildirecez?

hayır mantığı farklı transfer bildirince kapa o adamı götürüp gösteriyosun işte bu adam diye gece gece adamı oraya götürmek falan abes olduğu için olmaz zaten karda kışta acelen ne sabahı bekle zaten bu sebepten gece transfer açıklamıyoruz dikkat ettiysen fiziksel ibraz etmek gerekiyor

snijderin eşide onay vaermiş o zaman şiirimi sizle paylaşıyorum

sana şiir yazdım oldum derbeder,

yengeyi ikna etmezsen elalem ne der,

forvetteki partnerin johan elmander,

kop gel inter'den, wesley sneijder!

emek hırsızlığı yapma

beyler sneijder'e siir yazmayın lütfen yenge şuan forumu takib ediyor yanlıs anlayacak

Çok tıras adamlarsınız nevizadecilermisiniz sütlatçılarmısınız bi susunda forumu takip edelim az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt