Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

millet gülcan bu akşam eşek anırması gibi olan gülüşünü yaptı mı. :trollface:

mesai saatleri icinde transfer olunca ekonomi tahris oluyor o yuzden devletin uygulaması bu kap mesai saati dısında calısmıyan bir sistem

Çok tıras adamlarsınız nevizadecilermisiniz sütlatçılarmısınız bi susunda forumu takip edelim az.

Galatasarayliyiz biz de kardesim

Akliniza sokun bunu...

Ve bizi rahatsiz etmeyin

Amaciniza ulasamayacaksiniz

T. Nobetinde nslar da olacak

[video=youtube;E3RUo1O3idg]https://www.youtube.com/watch?v=E3RUo1O3idg[/video]

Her şey bu açıklamayla başladı :asd:

hayır mantığı farklı transfer bildirince kapa o adamı götürüp gösteriyosun işte bu adam diye gece gece adamı oraya götürmek falan abes olduğu için olmaz zaten karda kışta acelen ne sabahı bekle zaten bu sebepten gece transfer açıklamıyoruz dikkat ettiysen fiziksel ibraz etmek gerekiyor

Abi koca Sneijder'i tutup kolundan KAP a nasıl götürecez gelmez ki :( yatar bu transfer :sad007:

ya harbiden su nevizade mi kimlerse çok havalanmışlar.ben bu foruma 2008 tarihinde geldim çoğundan eskiyimdir ama sesimiz çıkmıyor . ultraslan formunada baya girerim bunlar kadar kendilerini bir şey sanan bir kesim görmedim .

Doğum günümde en güzel hediye Galatasaray'dan gelecek yine. Bundan daha güzel hediye olamazdı bana. :)

sutlac-003.jpg

sekeri düşen ringdaşlarımıza gelsin :ka19:

Bu Nevizade Sakini meselesi cok uzadı. Foruma bir kus gelince bile bu kadar abartmıyoruz, aynı renklere gönül verdiğimiz renktaşlarımıza rütbeden vuruyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt