Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

resim eklemeyi başardım ama elimde sadece bu resim var beyler kusura bakmayın

hsv42.jpg

Abi sen de resim eklemeyi öğrendin diye niye dakikada bir aynı resmi koyuyorsun? :D

bize duyumları bile soylemiorlar nobette

O değil de Sneijder gelse hangi numarayı giyecek.Aydın yıllardır nasıl 7'yi işgal ediyor anlamıyorum.Hayır insan şans getirmedi diye bırakır.Sağolsun 7den soğuduk taraftar olarak

aydin gibi ustad-ul gelecek el vaad'e laf etmeyelim f'hser

aydin = good lad

Bülent Timurlenk ‏@timblnt

Dış transferde Fenerbahçe, önce futbolcunun üzerine gidiyor; sonra kulübü. Galatasaray ise önce kulüp; sonra futbolcu..

Transferde önce futbolcuyu ikna edeceksin. Sonra kulübüyle masaya oturacaksın. Bu işin en bilinen örneği Luis Figo'dur...

melo kusura bakmasında 10 numarayı versin bi zahmet sneijdera

Dış transferde Fenerbahçe, önce futbolcunun üzerine gidiyor; sonra kulübü. Galatasaray ise önce kulüp; sonra futbolcu..

Transferde önce futbolcuyu ikna edeceksin. Sonra kulübüyle masaya oturacaksın. Bu işin en bilinen örneği Luis Figo'dur...

Önce futbolcuyla görüşüncede oyuncuyu ayartıyor diyorlar.

altı sene önce elini taşın altına koysaydın keşke renktaş, bu saatten sonra demokratik yollarla devrim yapmamız çok zor anca darbeyle kurtuluruz bunlardan.

Eskiden bilirsin buraları çayır çimendi böyle. Sonra bi meteor çarptı buraya toza dumana karıştı her yer.

benim Astımım var aga ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt