Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok mu hızlı mesaj atıyoruz, anlamadım tam. :SS:

10 nevizade çoştumu...

2-3 birine laf çekişmesi

2-3 sahte transferler tweetleri

2-3 sakince takılıyor.

hızlı değil aslında, ns öyle bir geliyorki nöbeti karman çorman ediyor. dağılıyor herkess..

bonservisine 8 milyon euro kendisinede 4 milyon euro + maç başı ücret karşılığında anlaşılarak galatasaray kadrosuna katılmıştır. hayırlı olsun.

böyle bişey buldum

benim rütbem nedir

kırmızı üye mi

kaç kişi var altımda

Yok adminden torpil lazım :D Nevizade sakinlerini severim ben. forumun yaramaz çocukları onlar :D

Valla ben kimse adına konuşmıcam, bu rütbe konularını bana konuşmak abes geliyor biraz da ama ben adminlerden hiçbirisini tanımıyorum bu forumda akrabam, arkadaşım yada arkadaşımın arkadaşı yada bir yerden tanıdığımın tanıdığı bile yok. (Ben burdaki herkesi kardeşim gibi seviyorum abim gibi sayıyorum o ayrı)

Ben 300. mesajımı daha yazmadan Nevizade sakini daha aradan 15dakika geçmeden de bir üst rütbeye geçirdiler. 300mesajın içinde de bırakın admine yalakalığı, adminle tek kelimem olmadı. Sadece kendimce, kendi cümlelerimle, becerebildiğimce kimseye yaranmaya çalışmadan takımımla alakalı analizler yapmaya çalıştım.

hsv42.jpg

Amrabat 8 milyon sneijder 10 milyon aradaki farka bak.

Herkez yazmış la gazzettaya göre anlaşma olmamış falan diye anasını ağlattım sitesinin ve twitter hesabının hiç alakası yok.

10 nevizade çoştumu...

2-3 birine laf çekişmesi

2-3 sahte transferler tweetleri

2-3 sakince takılıyor.

hızlı değil aslında, ns öyle bir geliyorki nöbeti karman çorman ediyor. dağılıyor herkess..

Kusura bakmayın da çok alıngansınız. 2-3 tane velet ki onlar bilir kendini, geliyor milleti provake ediyor ondan sonra burada koskoca üyeler kalkıp işi gücü bırakıp NS üyelerine saldırıyor. Tamam geyik yapıp, nöbeti kaynatılıyor da nedir yani bu kadar ciddiye almalar. Hepimiz forumun üyesiyiz, gülüp eğleniyoruz işte. Hakaret, küfür oluyorsa da ceza kuralları herkese eşit. Nöbetin dağılmasının sebebi gereksiz alınganlık, yoksa güle oynaya geçer zaman.

Bülent Timurlenk ‏@timblnt

Dış transferde Fenerbahçe, önce futbolcunun üzerine gidiyor; sonra kulübü. Galatasaray ise önce kulüp; sonra futbolcu..

Bülent Timurlenk ‏@timblnt

Transferde önce futbolcuyu ikna edeceksin. Sonra kulübüyle masaya oturacaksın. Bu işin en bilinen örneği Luis Figo'dur...

Sözleşmesi devam eden bir futbolcuyu klubu ıle anlasmadan ıkna etmek fıfa nezlinde suctur.Biz şikecimıyız kı kanun dısı ıslere gırelım : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt