Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yeni katılan insanlar sizi şu anda bulunduğunuz konumdan daha ileriye taşıyacaktır (fatih hocam ve takımı için )

Başkan kendisi söyledi bugün.

Chadli,Carlinhos,Sneijder diye.

bir tane 10 numara bir tanede kanat veya bek takviyesi yapacaz Fatih Hoca' nın kararına göre dedi.

yok la kanat ve bek arasında kararsızız. hocanın kararının netleşmesini bekliyoruz dedi :D

uleee sabahtan beri bende dahil olamk üzere belki gerekli belki gereksiz yere tartışma içindeyiz..

foruma kuş girsede millet hıncını alssaada rahatlasa. her şey yalan tek gerçek GALATASARAY...

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Valla düşünmedim desem yalan olur:D Fake bir hesap açıp sokiyim bir iki olmadık laf ediyim dedim ama şimdi iyi niyetle bile olsa küfürler bana gelicek vazgeçtim:D

Sneijder Berpeluang ke Galatasaray

ne demek??

adam kendi diyor ua haricine çekirdekçi taraftar diye.

O konuda bir şey demeye gerek yok zaten ortada bence.Onun dışında ultrAslan Galatasaray taraftar oluşumudur ve bütün Galatasaray'lıları kapsar en azından içine göre kurucularına göre öyle.

Sneijder + Carlinhos + Omer Toprak insana kalp krizi gecirtir.

Bu sahis transferi ilk duyuran kisi. O zaman inanmamistik:

galatasaray'la resmi sozlesme imzalamis futbolcudur. resmi aciklama persembe aksami yapilacak. nverilecek ucret daha onceden belirttigim gibi.

(bkz: #31641853)

su anda aciklama yapilmamasinin nedeni mac basi ucretlerinde henuz anlasilmamis olmasi. arada kucuk bir fark kaldigi soyleniyor. bu puruz de giderilikten sonra resmi aciklama gelecek.

(merhaba dunyali biz dostuz, 09.01.2013 02:57)

resmi sözleşme imzalandı ama maç başı için hala görüşme yapılıyor epic fail la bu adam

Valla düşünmedim desem yalan olur:D Fake bir hesap açıp sokiyim bir iki olmadık laf ediyim dedim ama şimdi iyi niyetle bile olsa küfürler bana gelicek vazgeçtim:D

sende garibmişin, insan kendine küfür ettirmek için fake hesap yaparmı laa,

forum snejder haberi yüzünden sıyırtmışş :)

galatasaray-manchester-united-maci_2561_b.jpg

yerinizde olsam sabah burda olurdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt