- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
Cevap: Transfer Nöbeti
Ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler sabaha gelir umarım
Ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler sabaha gelir umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resmi sözleşme imzalandı ama maç başı için hala görüşme yapılıyor epic fail la bu adam
Bu sahis transferi ilk duyuran kisi. O zaman inanmamistik:
galatasaray'la resmi sozlesme imzalamis futbolcudur. resmi aciklama persembe aksami yapilacak. nverilecek ucret daha onceden belirttigim gibi.
(bkz: #31641853)
su anda aciklama yapilmamasinin nedeni mac basi ucretlerinde henuz anlasilmamis olmasi. arada kucuk bir fark kaldigi soyleniyor. bu puruz de giderilikten sonra resmi aciklama gelecek.
(merhaba dunyali biz dostuz, 09.01.2013 02:57)
desibel rekorunu kıranda galatasaray taraftarıdır onu da paylaşın ...
#31641853 ben bu kodun orada sneijder adına yorum yaptıgını daha goremedım.Sen bulduysan bı lınk atabılırmısın ustad
neyse Onur renktaş. Görüş ayrılıkları her yerde olacak kalbini kırdıysam kusura bakma.
Şu adamın arkasına sağlam bir bek koysunlar. Bu adam takımın yeni reisi olur Emrah. Adam iler geri yapmaktan ofansta kendini gösteremiyor. Riera çok sakat işler yapıyor orada bana göre. Seninde dediğin gibi sağlam bir sol bek bulamazsak Farfan sol tarafa evine girer gibi girip çıkar
durun ben sizin gazinizi aliyim sneijder futbolcumu allah askina bir baroniyi 10 sneijder e degismem.
fazla acimasiz olmayin haaaa.
THY'de calisan var mi? Milano - Istanbul ucuslarini kontrol ettirelim![]()