Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler sabaha gelir umarım :D

SNEJDER TT ARENADA

:lol:

BEKLEEE GELİYOR VİDEOO :)

Bu sahis transferi ilk duyuran kisi. O zaman inanmamistik:

galatasaray'la resmi sozlesme imzalamis futbolcudur. resmi aciklama persembe aksami yapilacak. nverilecek ucret daha onceden belirttigim gibi.

(bkz: #31641853)

su anda aciklama yapilmamasinin nedeni mac basi ucretlerinde henuz anlasilmamis olmasi. arada kucuk bir fark kaldigi soyleniyor. bu puruz de giderilikten sonra resmi aciklama gelecek.

(merhaba dunyali biz dostuz, 09.01.2013 02:57)

#31641853 ben bu kodun orada sneijder resmı sozlesme ımzlamıs futbolcudur dan baska yorum yaptıgını daha goremedım.Sen bulduysan bı lınk atabılırmısın ustad olayı ılk duyuran olduguna daır

neyse Onur renktaş. Görüş ayrılıkları her yerde olacak kalbini kırdıysam kusura bakma.

hadi görüşürüz nöbetçi boyzlar.

yarın büyük gün:ayatollah:

galatasaray-manchester-united-maci_2561_b.jpg

Şu adamın arkasına sağlam bir bek koysunlar. Bu adam takımın yeni reisi olur Emrah. Adam iler geri yapmaktan ofansta kendini gösteremiyor. Riera çok sakat işler yapıyor orada bana göre. Seninde dediğin gibi sağlam bir sol bek bulamazsak Farfan sol tarafa evine girer gibi girip çıkar

forum yönetiminden şikayetçiyim... Nedir bu arkadaş ya şimdi bir sarı-kırmızı yapalım dedik

büyük harflerle sarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yazalım dedik küçük harflerle sariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çıktı :( şimdi sarı kırmızıyı küçük mü yazalım?

#31641853 ben bu kodun orada sneijder adına yorum yaptıgını daha goremedım.Sen bulduysan bı lınk atabılırmısın ustad

aldigim duyumlara gore galatasaray spor kulubune transferi sadece imzaya kalan futbolcu. detaylar ve odeme plani uzerinde konusuluyor. futbolcuya verilecek garanti para 3.750.000 euro + mac basi para.

isim verememekle beraber su kadarini soyleyebilirim, istihbaratimin kaynagi les ottomans'in unal aysal'in kizi ceyla aysal'la "yakin iliskileri" olan ust duzey bir yoneticisi. kendisi arkadasimdir.

(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:07

durun ben sizin gazinizi aliyim sneijder futbolcumu allah askina bir baroniyi 10 sneijder e degismem.:D

fazla acimasiz olmayin haaaa.

bazen ben de duyumcu olayım diyorum.inanın bu kamışlardan daha iyi bilirdim:f

NTV Spor'un Facebook sayfasından, Michelin’in katkılarıyla düzenlenen 'Sezonun ilk yarısının en güvenilen teknik direktörü' oylaması sonuçlandı. Fatih Terim, aldığı yüzde 60 oyla ilk sırada yer aldı. :o

Şu adamın arkasına sağlam bir bek koysunlar. Bu adam takımın yeni reisi olur Emrah. Adam iler geri yapmaktan ofansta kendini gösteremiyor. Riera çok sakat işler yapıyor orada bana göre. Seninde dediğin gibi sağlam bir sol bek bulamazsak Farfan sol tarafa evine girer gibi girip çıkar

ben cok umutluydum Amrabat' tan. Eğer Sneijder'i alırsak Amrabat' ın oynamaya daha yatkın olduğu bir sisteme geçeçeğiz gibi geliyor bana. bir de orada görüp kanat transferini sezon sonuna saklanmalı.

Bir tane solbek + Sneijder zaten uçurur bizi sakatlık olmadığı sürece

THY'de calisan var mi? Milano - Istanbul ucuslarini kontrol ettirelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt