Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben cok umutluydum Amrabat' tan. Eğer Sneijder'i alırsak Amrabat' ın oynamaya daha yatkın olduğu bir sisteme geçeçeğiz gibi geliyor bana. bir de orada görüp kanat transferini sezon sonuna saklanmalı.

Bir tane solbek + Sneijder zaten uçurur bizi sakatlık olmadığı sürece

Sneijderin iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi lazım gibime geliyor.

aldigim duyumlara gore galatasaray spor kulubune transferi sadece imzaya kalan futbolcu. detaylar ve odeme plani uzerinde konusuluyor. futbolcuya verilecek garanti para 3.750.000 euro + mac basi para.

isim verememekle beraber su kadarini soyleyebilirim, istihbaratimin kaynagi les ottomans'in unal aysal'in kizi ceyla aysal'la "yakin iliskileri" olan ust duzey bir yoneticisi. kendisi arkadasimdir.

(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:07

en altta seref aydının entriside var bir bak istersen dostum

Şu adamın arkasına sağlam bir bek koysunlar. Bu adam takımın yeni reisi olur Emrah. Adam iler geri yapmaktan ofansta kendini gösteremiyor. Riera çok sakat işler yapıyor orada bana göre. Seninde dediğin gibi sağlam bir sol bek bulamazsak Farfan sol tarafa evine girer gibi girip çıkar

abicim bu adamin sorunu 4-4-2 hayatinda oynamamis oynat bu cocugu 4-3-3 bak gor iki kati verim almassan bende bilmiyorum bu oyunu

nobeti artik devredin

Antalya' da oturan arkadaş yokmu bir demet çiçek + çikolata ile gitsin kardeş Sneijder' in yanına misafirperverlik filan diye

ule bulamadım video kaldırdılarmı? adam bizi biliyorr stadı biliyor dert etmeyinn:) grande saolsunn

O da bir Istanbul´u görürse "OK" der..

Durum gercekten cok vahim.

Bu adami alirlarsa büyük bir transfer olur‚ bu kadari kesin..

Adamlar sampiyonluk desen var..

Para desen o da var artik‚ Melo´nun parasi bile bizden cikti zaten..

Reklam geliri desen‚ Sampiyonlar Ligi desen‚ yayin geliri desen‚ stadlari da var artik..

Yani niye alamasinlar? Niye gelmesin?

Biz Belhanda´yi ikna edemiyoruz‚ üstelik adamlar bir iki transfer daha düsünüyor‚ bizimkiler ayakta uyusun..

Belhanda´ya verecekleri parayi Sneijder´e versinler‚ Robinho´ya versinler‚ bilmem kime versinler‚ ama böyle adamlari bunlara kaptirmasinlar!

Hani istedigimiz futbolcuyu aliyorduk? Ama yok‚ Sir Aykut Hamit´i de istemedi zaten..

Sir Aykut kendinden kariyerli‚ kendinden büyük bir futbolcu istemiyor‚ bunlar onun sözleri‚ onun icin‚ Sir Aykut takimin basinda kaldigi müddet Robinho´lar‚ Sneijder´ler‚ Kaka´lar bize hayal olur..

Her yönden üstünlügü yitiriyoruz g.s.´ye..

Birisi bu gidisata DUR demeli..! bir şikenıcın isyanı :D

Oylamadaki diğer isimlerden Samet Aybaba yüzde 19 oyla 2. sırada, Aykut Kocaman ise yüzde 12 oyla 3. sırada yer aldı.

abicim bu adamin sorunu 4-4-2 hayatinda oynamamis oynat bu cocugu 4-3-3 bak gor iki kati verim almassan bende bilmiyorum bu oyunu

Aynen abi. en büyük sorunu o zaten. Fakat riera varken yine fazla verim alamayız gibime geliyor. son 3-4 maç rieranın açıklarını kapatmak için resmen 2 sol bekle oynuyorduk sende dikkat etmişsindir.

Reklam geliri desen‚ Sampiyonlar Ligi desen‚ yayin geliri desen‚ stadlari da var artik..

Biz Belhanda´yi ikna edemiyoruz‚ üstelik adamlar bir iki transfer daha düsünüyor‚ bizimkiler ayakta uyusun..

Belhanda´ya verecekleri parayi Sneijder´e versinler‚ Robinho´ya versinler‚ bilmem kime versinler‚ ama böyle adamlari bunlara kaptirmasinlar!

Hani istedigimiz futbolcuyu aliyorduk? Ama yok‚ Sir Aykut Hamit´i de istemedi zaten..

Sir Aykut kendinden kariyerli‚ kendinden büyük bir futbolcu istemiyor‚ bunlar onun sözleri‚ onun icin‚ Sir Aykut takimin basinda kaldigi müddet Robinho´lar‚ Sneijder´ler‚ Kaka´lar bize hayal olur..

Belhanda yı küçük görmüş resmen :D

emrah sikenicin neymis laaaa:D

Kuyt: Aziz yıldırım büyük bir adam, fenevbahce için hapis bile yattı

Yastığımızda, düşümüzde, içimizdesin

Bir hain bıçak gibi kalbimizdesin

Dermanı sensin biliriz

Wesley-Sneijder-wesley-sneijder-15723896-395-594.jpg

buralar size emanet, kar yağdı. tuzlayın buraları kayannn olmasınn. snejder gelirsee forum odasına alın çaylar bendenn :)

hayırlı sabahlar..:lol:

esajı Gönderen: Fenerlikral:cLink:2640688

hani biz alacaktık kardeşim ??

açık söliyim bu oyuncu sınıf atlatır.

dengeleri bozar.

bu adamı alırlarsa schalkeyi de geçerler sanırım CL de oynuyor uefa da oynadığı için‚ lig de de şamp. olurlar.

hemde 2-3 sene daha domine ederler.

yazık bu adamı almamaları lazım.

ne olursa olsun.

biz hala belhanda diyoruz

yahu adını daha zor yazıyorum

hayatımda duymadım alma olayı olmadan önce.

adamlar sneijder diyor

çıldırcam son kez alıntı yaptım ama cok guldum gece gece antu muhabbetlerıne cıldırmıs adamlar daha almadan bırde gelse varya of kı ne of :D

buralar size emanet, kar yağdı. tuzlayın buraları kayannn olmasınn. snejder gelirsee forum odasına alın çaylar bendenn :)

hayırlı sabahlar..:lol:

Selametle Murat. Uyarılarını dikkate alacağımızdan şüphen olmasın. :o

tam angut bunlar daha Belhanda kim onu bilmiyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt