Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gelişme var me ?

538006_475394339186233_588659418_n.jpg

çıkıyorum içimdennn geldii..

KOYDUK MU???????:happynew::happynew:

en altta seref aydının entriside var bir bak istersen dostum

Seref Aydin hangisi? Niki nedir?

Bence bu merhaba dunyali diyen adam, Unal Aysal'in damadi. Kimligini desfire etmemek icin "bir arkadasim" diye bahsediyor. Mehmet Kirkor mu ne o iste. Zaten sozlukte cok unlu varmis.

Shaqiri ve Drogba isimleri dönerken bu kadar gaza gelinmemişti.

Herkes havaya girmiş şimdiden. Sonumuz hayrolsun. :D

esajı Gönderen: Fenerlikral:cLink:2640688

hani biz alacaktık kardeşim ??

açık söliyim bu oyuncu sınıf atlatır.

dengeleri bozar.

bu adamı alırlarsa schalkeyi de geçerler sanırım CL de oynuyor uefa da oynadığı için‚ lig de de şamp. olurlar.

hemde 2-3 sene daha domine ederler.

yazık bu adamı almamaları lazım.

ne olursa olsun.

biz hala belhanda diyoruz

yahu adını daha zor yazıyorum

hayatımda duymadım alma olayı olmadan önce.

adamlar sneijder diyor

çıldırcam son kez alıntı yaptım ama cok guldum gece gece antu muhabbetlerıne cıldırmıs adamlar daha almadan bırde gelse varya of kı ne of :D

Muahahah :D :D :D Bende tam soru sormaya hazırlanıyordum renktaş. Acaba antuda sneijderin kapa bildirimi ne gibi sonuçlar doğurdu diye :D

[video=youtube;Xrv3vLXOGdA]https://www.youtube.com/watch?v=Xrv3vLXOGdA[/video] RELAX...

valla bu transfer olucak gibi görünüyor herkez neden benim takimim almiyor diyor mesela bayern taraftarlari

üzülüyorum la onlarda insan evladı sonuçta

Ben insan tanımlamasına uyan bir fenevli görmedim bugüne kadar la :D Çok güldürüyolar beni. Özellikle Antu yazılı stand up gösterisi gibi bir yer. panayır alanı :lol:

Muahahah :D :D :D Bende tam soru sormaya hazırlanıyordum renktaş. Acaba antuda sneijderin kapa bildirimi ne gibi sonuçlar doğurdu diye :D

ya varya çıldırmış adamlar birisi de yazmıs işte belhanda> senijder cok net yazmıs adama bı kufur etmedıklerı kalmıs.Dedıgım gıbı ustad bır de gelse var ya yemın edıyorum kudururlar kudururlar.Hatta Türkiye gelmıs gecmıs en karıyerlı oyuncu olur dıye yazanlarda var anelka da bu dahıl fılan :D

Yalnız bence gereksiz gaza geldi millet Sneijder'le ilgili. Böyle oyuncuların gelmesi zordur. Son anda her şey değişebilir. Resmi olarak açıklanmadığı sürece ben gelmemiş sayıyorum.

Ya abi inşallah geleneksel kap faciası olmaz lan. Valla çok tırsıyorum. :D

ya varya çıldırmış adamlar birisi de yazmıs işte belhanda> senijder cok net yazmıs adama bı kufur etmedıklerı kalmıs.Dedıgım gıbı ustad bır de gelse var ya yemın edıyorum kudururlar kudururlar.Hatta Türkiye gelmıs gecmıs en karıyerlı oyuncu olur dıye yazanlarda var anelka da bu dahıl fılan :D

Gelecek hayırlısıyla hocam. 2 gram akılları var o da gitsin. Akıl makıl kalmasın :D

Bu sefer gol olsun be arkadaş ya.

Ben insan tanımlamasına uyan bir fenevli görmedim bugüne kadar la :D Çok güldürüyolar beni. Özellikle Antu yazılı stand up gösterisi gibi bir yer. panayır alanı :lol:

nasip olurda alırsak formamı giyip burda sırf fenevlilerin takıldığı bir yer var oraya gidip bira içecem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt