Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

izleyelim biraz bakamm

[video=youtube;WYhHkiWT1R4]https://www.youtube.com/watch?v=WYhHkiWT1R4[/video]

bugün sabah antrenman olursa bi bakın bakalım.fatih hocanın yüzü gülüyo mu..antrenman fotoları önemli.

Beyler cocugun boynuna bicagi dayadim sabahtan beri bekliyoruz yarin okula gidecek imzalasinda artik kesiyim sunu.

r6P82.jpg
alıştırma

sneijder gelirse vallah beklerim bundan sonra: messi kiralik, ronaldo kiralik, falcao, aguero, djeko, persie, mvila.... :trollface:

şuanda gazetelerin çoğuna baktım hemen hemen hepsinde sneijder bitti yazıyor,en ilginci ve inanmak istediğim haberde pek sevmmediğim totomaçta.Menajeri dün antalyadaydı herşey konuşuldu telle sneijdere teklifi iletti yazıyor.

hadi be aslanım gel beeee kurban olayım :troll:

sneijder gelirse vallah beklerim bundan sonra: messi kiralik, ronaldo kiralik, falcao, aguero, djeko, persie, mvila.... :trollface:
valla sezon sonu için leroy fer,moussa sissoko,mvila falan gündeme gelmeli.kanatlar içinde çok sağlam oyuncular şart.

Snyder falan gelicegi yok.

Bizim baskan gene Gaza geldi basladi konusmaya yok Snyder icin teklif yaptik falan diye ondan sonra ceza yememek icin Kapa bildirildi.

Olay bu , Gene rezil olucagiz gibi geliyor bana.

şuanda gazetelerin çoğuna baktım hemen hemen hepsinde sneijder bitti yazıyor,en ilginci ve inanmak istediğim haberde pek sevmmediğim totomaçta.Menajeri dün antalyadaydı herşey konuşuldu telle sneijdere teklifi iletti yazıyor.

hadi be aslanım gel beeee kurban olayım :troll:

ole deme ilk belhosuda totomac verdi patladi son anda ama:asd:

Snyder falan gelicegi yok.

Bizim baskan gene Gaza geldi basladi konusmaya yok Snyder icin teklif yaptik falan diye ondan sonra ceza yememek icin Kapa bildirildi.

Olay bu , Gene rezil olucagiz gibi geliyor bana.
shakiri ve podolskide son anda aksilikler oldu.basel fiyat yükseltti,kölnde son anda satmaktan vazgeçti.bu sefer öyle olmayacak inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt