Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Snejder+Sol Bek

Transferleri kapatiriz.

görüşmeler maksimum 1 bilemedin 2 gün sürer yani mantık olarak hatta 2 fazla bile sonuçta pazarlığında limiti var ama bizimkiler o konuda limitsizsiniz yönetim dedirtiyor :trollface:

sabrilye niye 1mil $ ile uzatlidli anlamis degilim zaten...

Saat sabah 4.30 a geliyor 145 online var sitede..Sneijder beklemekte varmış bu hayatta vay be..2010 dünyanın en iyi orta saha oyuncusu seçilen oyuncu bu ya..Hala şaşkınlıktan nasıl bir transfer için uğraştığımızın farkında değilizz..Büyük olay bu..

ben yatar...herkese iyi gecler. umarin yarin snejder GS de haberi ile uyanirim. :ayatollah:

melih şabanoğlu da kesin konuştu yav.öyle biri bu kadar kesin konuşmaz

Saat sabah 4.30 a geliyor 145 online var sitede..Sneijder beklemekte varmış bu hayatta vay be..2010 dünyanın en iyi orta saha oyuncusu seçilen oyuncu bu ya..Hala şaşkınlıktan nasıl bir transfer için uğraştığımızın farkında değilizz..Büyük olay bu..

Sadece biz merak etmiyoruz, beklemiyorz. fenerliler ve antu da bekliyor :happynew::asd:

Sneijder gelene kadar uyumak yok.!!!

Sabah telefona mesaj geldi direk koştum KaP ı açtım babam soruyor ne o len ker... borsaylamı uğraşıyorsun diye

Vatani ister olsun camurdan

Cimbomludur insallah dogustan

Forvetin olsun Elmander

Hadi gel ulan sneijder

yav şu stopere takıyosunuz bilyorum ama ..ujfa çabuk iyileşecektir bence.gökhan zan da fiziken fit durumda.hem bence gökhan zan da emre aşık gibi bi yüreğe sahip.benfica maçındaki emre aşığı herkes hatırlar.ama tabi son ana kadar çok şey olur. belki serdar taşçı alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt