Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sabrilye niye 1mil $ ile uzatlidli anlamis degilim zaten...

Böyle diyoruzda renkdas... kim var piyasada yerli olan, bu seviyde oynamis ve yedek olmakta zorluk cikarmiyacak??

Yabanci demeye gerek yok zaten.

Yerli dersen elin takimi Galatasaray ismini duydugunda YOK SATMIYORUM 10 milyondan assagi olmaz naz naz naz kafa agirtiyorlar sonra gidiyoruz Amrabata bile 8 milyon veriyoruz... Sabri olsun Hakan Balta olsun bu "isimler" yedek olarak tutulmali kadroda! ikiside yedek kalirlarsa kulübe isyan edecek oyuncu tipinde degiller ve en azindan rotasyon olarak ligde bir cok macta kullanabilirsin.

Bence lazim bu tür isimler kadro genisligi acisindan. :yenieek:

Oğlum nasıl keyifiliyimçBi ara ligtv iptal kampanyası vardı ya o kampanyayı unutun:asd:

Böyle diyoruzda renkdas... kim var piyasada yerli olan, bu seviyde oynamis ve yedek olmakta zorluk cikarmiyacak??

Yabanci demeye gerek yok zaten.

Yerli dersen elin takimi Galatasaray ismini duydugunda YOK SATMIYORUM 10 milyondan assagi olmaz naz naz naz kafa agirtiyorlar sonra gidiyoruz Amrabata bile 8 milyon veriyoruz... Sabri olsun Hakan Balta olsun bu "isimler" yedek olarak tutulmali kadroda! ikiside yedek kalirlarsa kulübe isyan edecek oyuncu tipinde degiller ve en azindan rotasyon olarak ligde bir cok macta kullanabilirsin.

Bence lazim bu tür isimler kadro genisligi acisindan. :yenieek:

valla vur ekmegini al sneidira ver iyi cocukdur sabri tribun amigolugu yeter:):asd:

İnş bu transfer olur.

Arda arda 5 tane Emre Aydın şarkısı dinleme rağmen keyfim hala kaçmadı kaçsa da uyusak.

Saat sabah 4.30 a geliyor 145 online var sitede..Sneijder beklemekte varmış bu hayatta vay be..2010 dünyanın en iyi orta saha oyuncusu seçilen oyuncu bu ya..Hala şaşkınlıktan nasıl bir transfer için uğraştığımızın farkında değilizz..Büyük olay bu..

amerika'da saat daha aksam 9:30 ve ben yoruldum nobet tutmaktan.. bazi arkadaslar turkiyede saat 5 olmus hala nobet tutuyolar..kardesim hastamisiniz nesiniz gidip yatin :asd::asd::asd::asd: saka yapiyorum bu arada yanlis anlamayin.

ulen Sneijder patatesleri unuttum yanmışlar geldiğinde 1 kg patates alıcan bana :)

yav şu stopere takıyosunuz bilyorum ama ..ujfa çabuk iyileşecektir bence.gökhan zan da fiziken fit durumda.hem bence gökhan zan da emre aşık gibi bi yüreğe sahip.benfica maçındaki emre aşığı herkes hatırlar.ama tabi son ana kadar çok şey olur. belki serdar taşçı alınır.

Acikcasi böyle bir hamle bekliyorum bende. Sanirim ugrasildi ama bir türlü olmadi, Tasci mi yoksa Toprak mi isimler sadece "gazetelerde" ama sezon sonu kesinlikle ikisinden birisini almak icin sartlar zorlanir. yabanci sayisini düsürecekler heleki bu Sneijder transferinden sonra fenerbahcelerini kurtarmak icin kim bilir neler olur.

Acikcasi böyle bir hamle bekliyorum bende. Sanirim ugrasildi ama bir türlü olmadi, Tasci mi yoksa Toprak mi isimler sadece "gazetelerde" ama sezon sonu kesinlikle ikisinden birisini almak icin sartlar zorlanir. yabanci sayisini düsürecekler heleki bu Sneijder transferinden sonra fenerbahcelerini kurtarmak icin kim bilir neler olur.

feneri bu sezon kimse kurtaramaz.gör bak o şike mevzusu da kapanmadı,yeniden başlayacak

sneijder bu arada kabul ettigi an kesin twitter'da dunya capinda trend olur.

S arının yanına kırmızıyı koyalım gel beraber

N e yapacan başka diyarlarda

E v bark bunlar hep fani şeyler

I mreneceğin bir taraftar seni bekler

J ubile maçında bile haykıralım ismini

D eğermi üç beş kuruş için bizi red etmeye

E nleri yaşayacağın bir takım

R üyaların bittiği yerde Galatasaray başlar

r6P82.jpg

S arının yanına kırmızıyı koyalım gel beraber

N e yapacan başka diyarlarda

E v bark bunlar hep fani şeyler

I mreneceğin bir taraftar seni bekler

J ubile maçında bile haykıralım ismini

D eğermi üç beş kuruş için bizi red etmeye

E nleri yaşayacağın bir takım

R üyaların bittiği yerde Galatasaray başlar

yetenek var sende.söz yazarlığı yap bence.eğer müziğe meraklıysan ilerde aranjörün olabilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt