Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün'e kadar hiç bir transferde bu kadar olacak gözüyle bakmadım bende. hep olumsuzdum.

gelmezse yazdığım bu şarkıların yönetim için olanlarıda var :D

Yönetim için olanlarını genelde paylaşırsan %90 ihtimal banlanırsın :D Harbiden benim içimden bir ses gelmeyecek diyor renktaş. Ceza yememek adına yapılmış bir soğuk su kurnazlığı gibi geliyor bana. Neden başkanın ajandası programından sonra yapıldı açıklama? Niye programdan önce yapılmadı?

Messi evlenmeden cocuk sahibi olmuş :asd:

yanlış

Faruk Süren + Mehmet Cansun ekonomiyi idare edemediler.

sonra hacizler gelmeye başladı

Faruk baskan gayet herseyi iyi idare ediyordu. Iceriden kendisini indirdiler. Sonra kisa bir donem Mehmet Cansun geldi. Jardeli yok pahasina yollayip senelik maliyetleri toplamda Jardel'den fazla ne idugu belirsiz 3 oyuncu getirmislerdi; Horvath, Spehar ve Mpenza. Ayni sezon Ozhan baskan, gonullerin teknik direktorunu geri getiricem diye bir vaadte bulunarak gorevi devraldi. O donem giden gelen oyuncularin haddi hesabi olmamisti. Elden kacan 30 milyonluk Ribery'i hic saymiyorum bile. Saglik bir Galatasaray devralmadigi dogrudur, ama kulubu daha da kotuye goturdugu de ayri bir gercektir. Bence oldukca kotu bir baskandi, ayni Mehmet Cansun gibi. Ama Galatasarayliklarindan ve efendi kisiliklerinden dolayi seviyoruz ikisinide.

Yönetim için olanlarını genelde paylaşırsan %90 ihtimal banlanırsın :D Harbiden benim içimden bir ses gelmeyecek diyor renktaş. Ceza yememek adına yapılmış bir soğuk su kurnazlığı gibi geliyor bana. Neden başkanın ajandası programından sonra yapıldı açıklama? Niye programdan önce yapılmadı?

Sneijder' in eşi demeç vermiş Türkiye' yi severim filan diye, gitmek istermisin diye sorulduğunda.

çok karışık bir iş.

Thiago Instituto Universitario Dexeus

adı buymuş messinin oglunun

Atila Gökçe cine 5te başkan bana bu işin büyük ölçüde bittiğini söyledi dedi.

Diger konuda da yazmistim, Sneijderi alabilirsek yaz donemi icin fazla ugrasmamiza gerek kalmayacak. 2-3 nokta transfer yapip kapatiriz.

Ama Sneijderi alanlardan da yaz'in buyuk bir transfer bekleyecektir taraftar. Ashley Cole gibi, yakisir da.

Re: Transfer Nöbeti

O haberdi Sneijder'in bizi geri çevirdiği filan yazmıyor namussuzlar. Sadece transfer müzakerelerinin başladığı ama Sneijder'in Premier ligde oynamak istediğini yazıyor.

mod_article59450275_50ae89cb1ae1b.jpg

A6O7TDECIAINgGp.jpg:large

Büyük kaptan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt