Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Avrupali olmasina gerek yok. Iyi ve genc topculara Tazmanya'dan bile okeyiz. Bernard, Konoplyanka, Pizzi, Yarmolenko, Isco gelsin bunlar.

Avrupa dışından gelen genç futbolcular altyapı eğitimini tam olarak alamaya biliyorlar. Bizdeki altyapı eğitimlerini kendin biliyorsun.

bizim ülkemizdeki futbol anlayışı daha tam oturmadı.

Avrupa harici gelen genç futbolcuları 2 gün sonra ıslıklıyoruz, sabır yok,onlara sağlayacağımız ortam daha oluşmadı.

Cevap: Transfer Nöbeti

cok genc tobcu (a.k.a 20 to 24) super yetenek olmadigi surece (a.k.a ERIKSEN) = cob.

zira potansiyel olsa da bu ligde tobcu yetisemez

GS transfer yas araligi 25 - 32 olmalidir alw.

Neden başkan konuştuktan sonra KAP'a bildirim yaptılar bunun mantıklı bir açıklamasını yaparmısın bana ?

Dikkat edersen, kotu sonuclar aldiginda takim, Unal baskani hic bir kanalda demec verirken goremezsin. Ama isler iyi gittiginde, Adnan Polat'in deyimiyle; guvenlik kameralarina bile konusuyor. Yani Sneijder gibi bir ismi, ilk olarak birebir kendi agzindan vermek istemis olabilir.

Avrupa dışından gelen genç futbolcular altyapı eğitimini tam olarak alamaya biliyorlar. Bizdeki altyapı eğitimlerini kendin biliyorsun.

bizim ülkemizdeki futbol anlayışı daha tam oturmadı.

Avrupa harici gelen genç futbolcuları 2 gün sonra ıslıklıyoruz, sabır yok,onlara sağlayacağımız ortam daha oluşmadı.

Dogru tabi, ama olaganustu yetenekler oluyor. Onlar kesfedilip degerlendirilmeli.

cok genc tobcu (a.k.a 20 to 24) super yetenek olmadigi surece (a.k.a ERIKSEN) = cob.

Emir Reis, altyapı eğitimini vs Avrupa da almış gençlerin diğer ülkelerden getireceklerimize oranla daha çok şansı var gibi geliyor bana.

yanlış mı düşünüyorum?

saka maka turkiyede sabah 6 hala 150 kisi var. sneijder evet dedigi an 10 bin kisiyi buluruz gibime geliyor :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Emir Reis, altyapı eğitimini vs Avrupa da almış gençlerin diğer ülkelerden getireceklerimize oranla daha çok şansı var gibi geliyor bana.

yanlış mı düşünüyorum?

avrupa'da egitim almis bi almanya'dan gurbetci aliriz heis. iyilerini zaten tr'ye birakmazlar bizde scout sistemi vs. gelismemis

gerci aysal yapacakmi biseyler bekleyip gorelim f'sher :ka21:

Neden başkan konuştuktan sonra KAP'a bildirim yaptılar bunun mantıklı bir açıklamasını yaparmısın bana ?

Ben Atila Gökçe'nin dediklerine bakarım Taylor.

Yanlış hatırlamıyorsam Aykuta Hamit'le ilgilendiklerini söylemişti ama kapa bildirilmemişti.

Dikkat edersen, kotu sonuclar aldiginda takim, Unal baskani hic bir kanalda demec verirken goremezsin. Ama isler iyi gittiginde, Adnan Polat'in deyimiyle; guvenlik kameralarina bile konusuyor. Yani Sneijder gibi bir ismi, ilk olarak birebir kendi agzindan vermek istemis olabilir.

Hocam valla sanmıyorum. Gelirse bana çok büyük bir kapak olacak. Gelsin de ben kapak olmaya razıyım. Fakat gelmez. Yapılan soğuk su kurnazlığından başka bir şey değil. Ünal aysalı az çok tanıyorsunuz. ben konuşmalarını canlı dinledim bugün. çok uyanık bir adam. Yeni bir polemik yaratmak istemiyorum ama ben Galatasarayın borcunun 1 sezonda 100 küsür milyon dolar düştüğünede inanmıyorum. samimi gelmiyor yani. Bu benim düşüncem katılırsınız veya katılmazsınız. ben hissettiğimi söylüyorum..

Genc topcuyu Mustafa Sarplarin, Inamotolarin, Cihan Haspolatlarin, Orhan Aklarin arasina atarsan o genc topcu ne kadar yetenekli olursa olsun daima geriler. Ama Selcuklarin, Sneijderlerin, Melolarin, Ebouelerin, Rieralarin arasina atarsan o genc hep uzerine koyar. Carrusca ornegi var mesela.. Sonra durdugu yerde calim atmayi birakip Lincolnlerin, Kewellarin, Baroslarin arasinda oyununu 70 metrede oynamaya baslayan bir Arda var.

Kim ne derse desin, genc oyuncunun oynadigi takim cok etkiliyor gelisimini.

avrupa'da egitim almis bi almanya'dan gurbetci aliriz heis. iyilerini zaten tr'ye birakmazlar bizde scout sistemi vs. gelismemis

Bunu nasıl avatar yarın gidip 10 kilo portakal aldırıcaksın bana

Hocam valla sanmıyorum. Gelirse bana çok büyük bir kapak olacak. Gelsin de ben kapak olmaya razıyım. Fakat gelmez. Yapılan soğuk su kurnazlığından başka bir şey değil. Ünal aysalı az çok tanıyorsunuz. ben konuşmalarını canlı dinledim bugün. çok uyanık bir adam. Yeni bir polemik yaratmak istemiyorum ama ben Galatasarayın borcunun 1 sezonda 100 küsür milyon dolar düştüğünede inanmıyorum. samimi gelmiyor yani. Bu benim düşüncem katılırsınız veya katılmazsınız. ben hissettiğimi söylüyorum..

Mali kongrede dokumantlar ile yalan yanlis bilgi aktaracaklarini zannetmedigim gibi zaten suctur bunu yapmak. Guvenecegiz, destek cikacagiz taa ki bir falsolarini gorene kadar. Umarim oyle birsey de olmaz.

bizim scout departmanı 2011 de örnek scout departmanı seçildi Avrupa' da.

teknik heyet veya yönetim ile aralarında bir kopukluk filan var diye düşünüyorum ben

Re: Transfer Nöbeti

Chadli hakkinda ne diyosun? Kontenjani harcamaya deger mi?

Ilk başlarda çok büyük yetenek olarak lanse edilmişti, güçlü fiziği (uzun boylu)ve etkili şutları olan bir futbolcu. Oyun görüşüde fena değil ama son zamanlarda pek izleme fırsatı bulamadım. Hollanda ligini pek takip etmemde. Yalnız duyduğum kadarı ile son zamanlarda sakatlıklar ile boğuşuyormuş.

Yetenekli bir oyuncu ama tam beklenen patlamayı yapamadı daha bence. Şu an için pek bir şey söylemem. Twente'yı yakından takip eden birisine sormalı. Ama bana sorarsan kontenjanı Chadli ile harcamak bayağı riskli şu an için hele yabancı sınırlaması 5'e inince.

O değilde Emre Galatasarayda ki misyonunu tamamlayıp barcaya gitcekmiş.

Ilk başlarda çok büyük yetenek olarak lanse edilmişti, güçlü fiziği (uzun boylu)ve etkili şutları olan bir futbolcu. Oyun görüşüde fena değil ama son zamanlarda pek izleme fırsatı bulamadım. Hollanda ligini pek takip etmemde. Yalnız duyduğum kadarı ile son zamanlarda sakatlıklar ile boğuşuyormuş.

Yetenekli bir oyuncu ama tam beklenen patlamayı yapamadı daha bence. Şu an için pek bir şey söylemem. Twente'yı yakından takip eden birisine sormalı. Ama bana sorarsan kontenjanı Chadli ile harcamak bayağı riskli şu an için hele yabancı sınırlaması 5'e inince.

Anladim. Hollanda'dansin diye sormustum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt