Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BfLUcpuCYAAgLPW.jpg

İkinci üyelik açmış arkadaş veda etti o yüzden

la bi gün rano diorlar bigün astori birşey olacakda stoper transferi olmayacak diye ödüm kopuyor

beyler bu devere arasi aldigimiz ve gönderdigimiz oyunculari yazabilir misiniz?

Sen konunun ne olduğunu bence kavrayamadım abi

Konu buragın futbolcu özellıklerının uymaması

Topla arası ıyı duvar olabılen yırtıcı biri

Buragın ayağında top tutabılme özellıgı sıfır

Böyle adamlar büyük takımlarda yer edinemez kolay kolay

Pekala sana sorum şu?

Seneye 5 yabancılı oynayacağız.Hadi transfer hakkını forvete kullandın diğerleri yerli olsun diyelim.bahsettiğin türden oyuncuyu kaç milyon euro'ya alacağız.Hadi paraya kıydın aldın diyelim "mesela lewandowski" bizde gerçekten tutunabilirmi sence.Bu oyun şablonunda.?

Söylermisin bana.Sen bayern gibi FB gibi oyunu karşı alana yıkabiliyormusun bu şablonda?

Emin ol lewandowski gelse onu bile topa tutar bu taraftar güruhu.

maksat bizi acıtmak isterse oyuncu Sabri olsun.

O kadarda değil ayrıca fenerde zorda yabancı açısından en azından biz gönderiyoruz onlarınki atsa atılmaz satsan satılmax kadlec yobo holmen hatta webo stoch ve krasiçi saymıyorum ayrıca çoğuda yaşlı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Dzeko'yu senelerdir izliyorum fakat oyun zeka diye birsey göremedim onda.

şans değerlendirmegi iyi bilen bir forvet ondan hariç ne özelligi var adamin? Iyi dribbling yapamiyor, sürekli kolay paslar veriyor, tembel oldugu çok maçlar oldu, futbol zekasi yok, pek iyi orta veremiyor.

Bosu bosuna Agüero, Tevez, Balotelli gibiler tercih edilmedi.

Simdik de Negredo ve Agüero.

Dzeko sana tam şuan cevabı vermişti dostum. İzliyor muydun maçı? :D

Herhangi bir kulüp gidip opsiyon bedelinin biraz üzerinde bir bedeli gidip ben ödüyorum. Sen bana beleşe satar gözükürsün, üstü senin derse ne olacak.

Atıyorum opsiyon 15 olsun, Fenerbahçe gidip 18-20 veriyorum der G.Antep adına alır, sonra da kalan para Antep'e kalır, oyuncu da anlaşırsa gider. :(

sene Sonu sakatlıktan çıkmış bir brumaya 10 milyon Euro veren bir takım çıksın bizimkiler anında satar bencede satmalilar.

Sen çok komplo filmi CIA filan izliyorsun galiba fenerin işi gücü yokmuda brumayi alacak

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

italya ligi ne hale gelmiş yazık. artık kimse takip etmiyor çoğumuz ranocchia ve astori hakkında bigi sahibi değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt