Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu gelebilir de bonservisi çok fazla.Defans oyuncusuna bu paraları vermezler Chedjouya bile 7 verdiğimizde salladılar durmadan.

ranocchia bence çok iyi bir stoper iddia ediyorum uçurur bizi ama fiyatlar önemli gerçekten 2 milyon euro istiyomuş yıllık eğer bonservisiyle geliyosa verilir kiralık oyuncu pek sağlam olmuyo

Açıkçası ben drogba ve sneijder transferlerinde başkan kendi cebinden biraz para vermiş gibi hissediyorum. Olabilir yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

olabilir..zamanında neredeyse iliçi alamıyoduk.2-3 milyon dolar vermişti ünal aysal

B.sagna en mantıklısı olur. Sözleşmesi bitiyor sezon sonunda şimdiden anlaşılması lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasli oyunculari birer birer gözden cikarsak bile tamamen silmek asla olmaz. Sagna tam bizim aradigimiz üst düzey sag bek bence, seninle hemfikirim.

Muslera-Sagna-Semih-Ranocchia-Telles-Melo-Selcuk-Bruma-Sneijder cok iyi bir kadromuz olur böyle. Drogba yerine first class bir forvet ve üst düzey sag kanat oyuncusu sart.

Jeremy Menez kanatta estirir..

Baskanin ne kadar parasi var yok bilmiyorum ama, sizin financial fairplay kurallarindan haberiniz yok galiba? Klup baskanlarinin eline cebine atmasiyla olmuyor artik bu isler, FIFA yasakladi.

Daha değil. Gelecek sezondan itibaren. Başkanın kişisel serveti en son 800 milyon dollardı ki buda 3 sene önceydi. Şirketlerin değeride 2,5 milyar$dı en son. Vallah bende o imkan olacak ve başkan olacam değil 20 400 de feda ederdim milyon olarak. 400 milyon $ da cebimde kalırdı ki devamlı coğalıyor nede olsa yine. Paralara bak ya. 20 istedik şurda sadece yahu, Galatasarayımız ile yaptığı kişisel reklam en az 100 milyonlukdur belkide dünyada.

kurt zouma ya ne dersiniz ?? :)[media]https://www.youtube.com/watch?v=XDsKJ2oUYDU[/media]

doria iyi oyuncu ama gelmez muhabbeti yapmayın artık alex telles bile real madrid galatasaray arasında çok büyük farklar yok artık dedi cl de oynuyoruz avrupa takımıyız gelebilir yani neden olmasın ayrıca iyi ücretler veriyoruz yıllık

Genç oyuncu paraya bakmaz.

Astori, Balanta, Doria, Ranocchia, Rhodolfo

Adi bizle gecen Stoper adaylari

Hepsini taniyan biri bi siralama yapabilir mi iyiden kötüye?

Potansiyel olarak

Doria > Balanta >= Ranocchia > Astori > Rhodolfo

Performans ve lige hemen adaptasyon ( sudden impact) olarak

Astori > Doria > Ranocchia > Rhodolfo > Balanta

Transfer kolaylığı bakımından (kolaydan zora)

Ranocchia > Astori > Rhodolfo = Balanta >Doria

Ranocchia'dan soğudum biraz çok para isteyince. Ederinden çok para vermeye gerek yok. Oynasın boklu İnter'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt