Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümit Aktan bir efsanedir. Onun kadar benzetmeleri gediğine oturtanı daha gelmedi.

Ertem falan hikaye.

Bende bu Akhisarli Güray´i begeniyorum mesela.

Hamza hoca onu daha ofansif oynatsa da, ondan iyi bir sol bek olabilecegini düsünüyorum

O değilde Doria gelirse çeyrek finalde Real , Barca, Bayern hariç herkesi eleriz

Sampiyonlar liginde tur atlayanlar icinde farkli arayla en cok gol yiyeniz. 4. olan takimlarin bazilari bizden az gol yedi.

Siz zannediyorsunuz ki stoper gelince tüm savunma problemleri asılacak..

Yahu berbat olan savunmamiz değil, takım savunmamız. Bunda en büyük etkende droggba,Sneijder, burakin aynı anda oynaması. Özellikle didinin kafası esmezse ve diri değilse yandikki ne yandik..

Siz zannediyorsunuz ki stoper gelince tüm savunma problemleri asilacak..

Yahu berbat olan savunmamiz değil, takım savunmamız. Bunda en büyük etkende droggba,Sneijder, burakin aynı anda oynaması. Özellikle didinin kafası esmrzse ve diri değilse yandikki ne yandik..

doria gelirse takım savunmasına gerek yok hocam, melo ve ikisi her topu alırlar zaten

Yok daha neler.. Tamam belki seneye takıma alışınca filan kabul de artık mantık çerçevesinin dışına çıkmaya başladı Selçuk düşmanlığın.

benim selçuğa düşmanlığım karekteri insanı özelliklerine değil benim düşmanlığım futboluna bu adam 2 sezondur oynadığı top ortada

bence asıl düşmanlığa selçuğa kötü oynadığında kötü oynadığını söylemeyip farkı bahanelerin arkasına saklanarak siz yapıyorsunuz.

O değilde Doria gelirse çeyrek finalde Real , Barca, Bayern hariç herkesi eleriz

Transferle takım elenmez bana sorarsan.

İyi uyum, hocanın dilinden anlayan bir takım, iyi antrene edilmiş bir takım, kimyası oturmuş bir takım, maç zora girdiğinde çevirebilecek bireysel beceri (sosa) sahip bir takım

ancak bir araya geldiğinde başarıdan söz edilebilir bu seviye de.

Niasse'yi mi alsak? Hem hareketli hem bitirici. Bizde bu kadar yırtınmaz pozisyona gircem diye. :)

Dany > Chedjou

Danyden önce Chedjou yu yollasak fransaya ..

Dany o arada bi salak hareketlerini yapmasa aslinda cok saglam bir stoper ..

Tabi daha iyisini aliyorsak yollanabilir .. ama ondan önce chedjouyu yollamamiz lazim

asil sorun o .

Denize düsen yilana sarilir hesabi, Dany oynasin 1 mac sonra yine Chedjou daha iyi dersiniz :D

Transferle takım elenmez bana sorarsan.

İyi uyum, hocanın dilinden anlayan bir takım, iyi antrene edilmiş bir takım, kimyası oturmuş bir takım, maç zora girdiğinde çevirebilecek bireysel beceri (sosa) sahip bir takım

ancak bir araya geldiğinde başarıdan söz edilebilir bu seviye de.

Doria'yı hic izlememişsin belli ki hocam.

Bu tür gencleştirme operasyonu en so 90lı yılarda olmuşdu. Sonra o kadro uefa kupasını kazanmışdı

Muslera

Sagna Semih Ranocchia Telles

Menez Melo Selcuk Bruma

Sneijder

SÜPERSTAR

Ah beee :(

ulan kebapcı Dany - 4 , Chedjou 7, Yiğit 3, Amrabat 9 ,Sercan 4 milyon euro etti 27 milyon euro çöp.

Doria + Nani'yi alırdık o paraya şimdi, hem de göndermeye uğraşmazdık bu çöpleri

Ben katılmıyorum. Bizim şuan orta sahadan daha çok stopere ihtiyacımız var. Diyelim aldık Guarini, Meloyu kesemezsin. Stopere koysan formu düşer. Selçuğu oynatmazsın bu sefer yabancı sınırına takılırsın. Şuan Selçuk-Melo ikilisini bozmaktansa Semih-Ched ikilisini bozarım daha iyi

Dediklerine katılıyorum ancak dikkat edersen ben mesajimda "madem stoper almıyoruz"cumlesini kullandım en başta. .

Eğer stoper almiyorsak fırsatı var iken guarini alalım dedim..

Herhalde Antep ve son maçları izlemedin ki böyle konuşuyorsun.Bir de oyuncuları eleştirince düşman mı oluyoruz ?

Selçuk rezalet oynuyor Umut biraz alışıp kondisyon yüklesin Selçuk'a forma yüzü göstermez...

Ben eleştirenlere demedim. Söylediğim arkadaş için özel bir durum :)

Guarin haberleri inşallah yalandır dünyanın en overrated topcusu, aldığı topu kaleye cekmek dışında bi olayı yok, defansif katkısı sıfır. Fernandes'in daha az zekalısı , daha cok vurdumduymazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt