- 1 Şubat 2009
- 25.092
- 25.277
- 3.468
Ümit Aktan bir efsanedir. Onun kadar benzetmeleri gediğine oturtanı daha gelmedi.
Ertem falan hikaye.
Ertem falan hikaye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sampiyonlar liginde tur atlayanlar icinde farkli arayla en cok gol yiyeniz. 4. olan takimlarin bazilari bizden az gol yedi.
artik yedeklerimiz heyecan verecek
Salih
Ibrahim Coskun
Emre Can
Koray
Oguzhan Kayar
Umut Gündogan
Yekta Kurtulus
Ufuk
Siz zannediyorsunuz ki stoper gelince tüm savunma problemleri asilacak..
Yahu berbat olan savunmamiz değil, takım savunmamız. Bunda en büyük etkende droggba,Sneijder, burakin aynı anda oynaması. Özellikle didinin kafası esmrzse ve diri değilse yandikki ne yandik..
Yok daha neler.. Tamam belki seneye takıma alışınca filan kabul de artık mantık çerçevesinin dışına çıkmaya başladı Selçuk düşmanlığın.
bunun bir turk tarafi varmi ki bu oyuncuyu da alalimMustafa Amini - Player profile - transfermarkt.co.uk
O değilde Doria gelirse çeyrek finalde Real , Barca, Bayern hariç herkesi eleriz
Dany > Chedjou
Danyden önce Chedjou yu yollasak fransaya ..
Dany o arada bi salak hareketlerini yapmasa aslinda cok saglam bir stoper ..
Tabi daha iyisini aliyorsak yollanabilir .. ama ondan önce chedjouyu yollamamiz lazim
asil sorun o .
hiç heyecanlanmadım
Transferle takım elenmez bana sorarsan.
İyi uyum, hocanın dilinden anlayan bir takım, iyi antrene edilmiş bir takım, kimyası oturmuş bir takım, maç zora girdiğinde çevirebilecek bireysel beceri (sosa) sahip bir takım
ancak bir araya geldiğinde başarıdan söz edilebilir bu seviye de.
Bu tür gencleştirme operasyonu en so 90lı yılarda olmuşdu. Sonra o kadro uefa kupasını kazanmışdı
Ben katılmıyorum. Bizim şuan orta sahadan daha çok stopere ihtiyacımız var. Diyelim aldık Guarini, Meloyu kesemezsin. Stopere koysan formu düşer. Selçuğu oynatmazsın bu sefer yabancı sınırına takılırsın. Şuan Selçuk-Melo ikilisini bozmaktansa Semih-Ched ikilisini bozarım daha iyi
Herhalde Antep ve son maçları izlemedin ki böyle konuşuyorsun.Bir de oyuncuları eleştirince düşman mı oluyoruz ?
Selçuk rezalet oynuyor Umut biraz alışıp kondisyon yüklesin Selçuk'a forma yüzü göstermez...