Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Fenerbahçe resmen açıkladı | Amk Spor GazetesiAmk Spor Gazetesi
Yobo Norwich City ' ye kiralanmış...
Wellcome to the jungle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe resmen açıkladı | Amk Spor GazetesiAmk Spor Gazetesi
Yobo Norwich City ' ye kiralanmış...
Ujfa faktörü elbette vardı ancak o sezon en mükemmel ozelligimiz takim savunmamiz idi bana gore de.
Bu yüzdendir ki tüm yenilen golleri,verilen pozisyon ları defans 4 lusune bağlamak bana kalırsa tamamen cehalet ve safsatadan ibarettir..
Wellcome to the jungle![]()
Lucas Ontivero neden aciklanmadi ki? Kiralik gidecegi takimi mi belirliyorlar ki?
O değilde Doria gelirse çeyrek finalde Real , Barca, Bayern hariç herkesi eleriz
fülker'in macini nerde izleriz, var mi yardimci olabilecek arkadas![]()
''Takım savunması'' kavramını açtım ya: Elmander in yokluğu, Sneijder ın varlığı; buna karşılık olarakta Melo nun stoperlere yapışık, Selçuk un defansif orta saha gibi oynaması...Başka değişen ne var?...Bir ''Takım savunması'' dır tutturuldu, sanki gizemli bir sır!...Hele Mancini den sonra gözle görülür bir gelişme de oldu bu manada...Değişmeyen, defanstaki dezorganize hal; % 100 haklı Mancini, defans oyuncularından şikayet etmekte...Chedjou bile hak verdi; bir tek Sabri Reyiz ''Çalışıyoruz ya işte da!'' mealinde saçmaladı...