Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba'nin kalitesine diyecek bir seyim yok ama Drogba'yi verimli kullanamiyoruz. Umut ve Burak gibi yeteneksiz forvetlerimizin bizim oyunumuzu bozuyor ve ileride cogalamamiza sebep oluyor. Cift forvet oynadigimiz icin iyi kullanamadigimiz kanatlarimizi daha da kötü kullaniyoruz. Kaldi ki Drogba yillarca tek forvet oynayip kanatlardan gelen ortalar ile beslenilmis bir oyuncu. Biz Drogba'yi daha verimli kullanmak istiyorsak ilk önce oyunu daha genis alanda oynayip cift forvet sacmaligindan vazgecmemiz lazim.

Sadece Arsenal maci ile Super Kupa Fener macini aklina getir, demek istedigimi net anlayacaksin. Drogba tek forvet, sol kanattan gelen iki orta ile iki maci da kopartiyor.

Tarik Camdal´i Veysel´den daha cok önemsiyorum stili yüzünden.

Süratli ve teknik. Biraz gelisirse bek sorunumuz kalmaz.

Tarik, Veysel, Salih gibi Türk beklere sahip oluruz ki uzun yillar isimizi görürler.

Ama Tarik stili ve farkli bölgelerde oynayabilmesi yüzünden hepsinden daha önemli.

Tarik sag bek, Alex sol bek. Tutarsa uzun yillar rahat ederiz.

Veysel de iyi adam. Uzaktan isabetli sutlari var. Adam gecebiliyor. Tarik izledigim kadari ile cok cigerli bir oyuncu. Ikisini de almamiz gerekiyor, aman vermemeliyiz bu sefer.

Telles - Endogan - Tarık - Veysel bunları kesin olarak aldık diye düşünüyorum... Yarın veya Çarşamba açıklanır... Stoper transferide fena olmaz...

Beyler başkanla konuştum.

Diyor ki; çok yakında puyol imza atacakmış.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke şu pasaport işini halledebilseler ben emin bu çocuk oynarsa bayağı faydalı olur takıma sen ne düşünüyorsun ?

Daha önce dedigim gibi.

Hajrovic'in oyun zekasi üst düzey ve modern futbola cok uygun. Ilk maclarda gösterdigi performansi yaniltmasin, adam 3-4 hafta idman görmedi sakatliktan dolayi. Ama söyle birsey var; Hajrovic'in oyun zekasi üst düzey olabilir, modern bir yapisi olabilir, ama yabanci statüsünde oynayacak kadar özelliklere sahip degil. Yabanci statüsü bizim icin cok degerli. Ve Hajrovic acikcasi bu acidan zayif kaliyor.

Yani daha iyilerini almaliyiz oraya. (Menez tarzi) Hajrovic asla fark yaratacak bir oyuncu degil. Özellikle Sampiyonlar Liginde.

Özet; Yabanci kalacaksa son derece gereksiz ve sacma. Yerli statüsünde oynayacaksa son derece akilli, mühis transferdir. Müthis basari. Bizi lig'te inanilmaz rahatlatir.

Veysel de iyi adam. Uzaktan isabetli sutlari var. Adam gecebiliyor. Tarik izledigim kadari ile cok cigerli bir oyuncu. Ikisini de almamiz gerekiyor, aman vermemeliyiz bu sefer.

İkisi de artık bizim oyuncularımız. Ya şimdi ya sezon sonu gelecekler. Eskişehir beleşe bırakmak istemediğinden transferin şimdi olmasını istiyor. Çünkü ikisi ile protokol yaptık. Anlayacağınız Es Es köşeye sıkıştı.

Dany ve Amrabat gönderilse artık yeni transferden daha önemli

Daha önce dedigim gibi.

Hajrovic'in oyun zekasi üst düzey ve modern futbola cok uygun. Ilk maclarda gösterdigi performansi yaniltmasin, adam 3-4 hafta idman görmedi sakatliktan dolayi. Ama söyle birsey var; Hajrovic'in oyun zekasi üst düzey olabilir, modern bir yapisi olabilir, ama yabanci statüsünde oynayacak kadar özelliklere sahip degil. Yabanci statüsü bizim icin cok degerli. Ve Hajrovic acikcasi bu acidan zayif kaliyor.

Yani daha iyilerini almaliyiz oraya. (Menez tarzi) Hajrovic asla fark yaratacak bir oyuncu degil. Özellikle Sampiyonlar Liginde.

Özet; Yabanci kalacaksa son derece gereksiz ve sacma. Yerli statüsünde oynayacaksa son derece akilli, mühis transferdir. Müthis basari. Bizi lig'te inanilmaz rahatlatir.

Bende bundan dolayı Türk pasaportu olayını öğrenebilir misin ? diye sormuştum gerçekten Türk statüsünde oynayabilse bayağı katkısı olur..

Bende bundan dolayı Türk pasaportu olayını öğrenebilir misin ? diye sormuştum gerçekten Türk statüsünde oynayabilse bayağı katkısı olur..

Emir Sarigül olayini saka olsun diye ara sira söylüyoruz. Yok öyle birsey.

Bende bu konuyu merak ettim ve gecen burda sordum. Düsük ihtimal dendi. Annesinin veya babasinin türk pasaportu olsa olurdu bu is, ama ne biliyim sülalesinde biri türk pasaportuna sahip diye bu is olmayacak gibi. Cok zor.

Sağ Bek: Veysel/Salih

Sol Bek: Telles/Tarık

Bekler tamam diyebiliriz...

Gelecek sezon icinde kanatları haledelim... Bruma - Hajrovic iyi güzel ama yetmiyor malesef... First Class kanat oyuncusu şart bu takıma... Arda - Nani - Valencia - Di Maria gibi mesela... Drogba giderse onun yerinede Benteke veya Bony derim... Tabi Balotelli'de olabilir...

Emir Sarigül olayini saka olsun diye ara sira söylüyoruz. Yok öyle birsey.

Bende bu konuyu merak ettim ve gecen burda sordum. Düsük ihtimal dendi. Annesinin veya babasinin türk pasaportu olsa olurdu bu is, ama ne biliyim sülalesinde biri türk pasaportuna sahip diye bu is olmayacak gibi. Cok zor.

Yav bende o muhabbeti gerçek sandım gene yediler bizi iyi mi..:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt