Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimle kafa buluyorlar heralde . Talimatnamede 6 aydan fazla sürerse donar diyor .. Şaka gibi

Ola Toivonen resmen Stade Rennes e imza atti, Besiktas ve Trabzonspor alamadi.

BehfsISIIAAjPgJ.jpg

Hep söylemişimdir, bu ülkede her kesimin bir koyun sürüsü var ne yazık ki..

Böyle birsey yapmaya haklari yok. Mahkemeye gideriz.

Yarından tezi yok Riera'nın sözleşmesi feshedilmeli. Diğerlerinin gideceği yok.

Fatih Terim tekrar efsane olmak istiyorsa bu gönüllerde bu TFF ile çalışmayı derhal bırakır.

Giderken de basın toplantısında konuşma yapar eline kalbine götürür ve der ki ülke menfaati için kişilere rağmen başladığım bu görevi beni ben yapan Galatasaray taraftarı adına kalbimin sesini dinleyerek bırakıyorum.

Der mi benim gönlümde büyüttüğüm adam derdi, ama son dönem de tanıdığım Terim asla demez. 13 sene önce de demezdi. 2 yıldır bizi böyle konuşabileceğine inandırdı, tam inanmışken gönderildi, tam efsane olacakken herkesin gönlünde, maalesef haksız çıkardı kendine inananları.

Şu gelişme bile yeterlidir onun için bu kısa konuşmayı yapıp bırakması için görevini.

Soruyorum sana hocam. Tamam milliyetçilik, ülke çıkarları falan da sen ülke çıkarı için mücadele ederken GALATASARAY'I ÇİĞNEYEREK, ONU HOR GÖRENLER ADINA ÇALIŞARAK, BURADA SANA ELEMAN DİYENLERE HAKLI OLARAK KIZIP, ORADA SENİN KARİYERİNDE 1 GRAM KATKISI OLMADIĞI GİBİ AMACI BELLİ, HER ŞARTTA ÖFKESİNİ KUSAN TFF'NİN KUKLASI VE MAAŞLISI OLARAK MI TARİHE ADINI YAZDIRACAKSIN.

Başarı bazen çok şeydir, ama her şey değildir be hocam.

Tamam 6 şampiyonluk. Tamam, efsane başarılar, güzel sözler, eller kalpte falan ama hepsinden önemlisi bu zaman elini kalbine götüre bilmen.

Aziz'in gelişini mi bekliyoruz ki Alex'i bildirmek için :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt