- 16 Haziran 2010
- 204.799
- 157.161
- 6.838
Takip ettigimiz uyeler ve online kisiler niye deeeyy alta atilmis? Cok cirkin olmus, ayrica hic kullanisli degil, ikide bir alta scroll yapmak lazim simdi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burası müthiş bunuda yapsa yapsa Aziz yapardı zaten , ama belki dünyadaki en yapılmayacak kişiye yapmışmg::hang:
![]()
Üstad 3. madde ile ilgili birde şu deniyordu , UEFA 'nın müfettişleri zaten buradalar ve süreci izliyorlar ,,
eğer bu doğru ise yazdığınız 3. maddenin süreci daha kısalabilir ,,
birde yanlışsa düzeltin UEFA rapörtörü anladığım kadarıyla savcı konumunda yani sunacağı raporu ile feneve şu şu cezaları talep ediyorum diyebilir disiplin kuruluna ,,
bir noktada geçen seneki Londra kararlarından sonra rapörtörün raporuyla beraber UEFA disiplin komitesi kendisi direkt olarak ben adı geçen takımlara şu şu cezaları verdim diyebilir .
Sizin zaman konusundaki kişisel tahmininiz nedir bu sene bitmeden adı geçen takımların ipi çekilirmi , birde benim en çok merak ettiğim kargaspora ne gelecek malum onlarında şikesi tescillendi birde eskişehir yönetim düzeyinde olmadığı için ceza almazlar deniyordu ama ?
Evet kardeşim, UEFA yetkilileri süreci izliyor ama rapörtör de Yargıtay kararını süzecek ve değerlendirecek. Rapörtör dediğimiz, spor hukukçusu. Yani Anayasa mahkemesi rapörtörü gibi.
UEFA disiplin kurulu Rapörtör kararını görür ve kararını verir dediğin gibi. Ama bu kararı Tff ile paylaşır. Der ki '' Benim kararım bu. Bu kararı uygula. '' Böyle olacak zaten süreç. Tff de kararı uygulayacak. Çünkü siyasi destek şu an bitti. Ha eğer uygulamazsa iş karışır.
Zaman konusu şöyle. Aldığım bilgiler ve bazı avukat arkadaşlarımla yaptığım konuşmalara bağlı olarak fazla uzun sürmez. En geç sezon sonu fişi çekerler. Ha bir bakmışız sezon ortası fiş çekilmiş.
Şike sürecinde sadece Fenerbahçe ceza almayacak. Aı şikeye bulaşmış tüm kulüpler ceza alacak.
Bence su fotografi bi 20 kez daha paylasin.
tellesin fotosu daha önce de kondu admin
Bence su fotografi bi 20 kez daha paylasin.
Boş laf kimse ceza almaz bu ülkede hatta aziz'e devlet şeref madalyası bile verilir.
UEFA disiplin kurulu Rapörtör kararını görür ve kararını verir dediğin gibi. Ama bu kararı Tff ile paylaşır. Der ki '' Benim kararım bu. Bu kararı uygula. '' Böyle olacak zaten süreç. Tff de kararı uygulayacak. Çünkü siyasi destek şu an bitti. Ha eğer uygulamazsa iş karışır.
İlk 5 dk şifresiz![]()
@aslan_arena: Telles 15 Numaralı formayı giyecek! !
Twitter / aslan_arena : Telles 15 Numaralı formayı ...