Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası ve sezon sonu için listemizde genç gurbetçi oyuncular var mı?

Şöyle belirteyim. Scout ekibinin elinde yaklaşık 30 kişilik oyuncu listesi var. Bu listeyi Manchini'ye sundular. Bunların hepsi bir anda alınmaz. Parça parça alınacak. Bu liste içinde hem yurt içinden hem de yurt dışından isimler var. Hepsi yerli değil tabi.

Temasımız tabiki var. Bonservisi yaklaşık 2-2.5 milyon arası bir şey olur. Belki daha az bonservisle alırız. Malum bizim yönetim bu pazarlık işini iyi biliyor:smile:

oncelikle cevapladigin icin tsk. diger yapdigimiz transferleride goz onune alirsak gelecek icin cok buyuk maliyetli bir yatirim degil gibi geldi bana. tabi hocanin isik gormesi lazim gelecek icin.

Yorgunum kanka ya son zamanlarda,sen nasılsın nasıl gidiyor :D

Nasıl gitsin dediğim gibi arkadaşın staj işleri var gitmeden olabildiğince görüşüyoruz dışardayım 1 haftadır yoruldum bugün edt bütü vardı ona da girmedim :D

Artık bir daha alıcam dersi kısmet artık ne diyim senin sınavlar başladı mı ?

Transfer nöbeti inceliyorum bende neler var neler yok şimdi.

Nasıl gitsin dediğim gibi arkadaşın staj işleri var gitmeden olabildiğince görüşüyoruz dışardayım 1 haftadır yoruldum bugün edt bütü vardı ona da girmedim :D

Başladı da bitiyor :D sınavı kaçırdım dün :D saatleri karıştırmışım giremedim

Konu dışı konuşmayalım. :cay:

Salih Dursun gitmiş, 66 numarayı almış. O Arda'ydı canısı, sen değilsin.

@Emre Kartal kardeşim. Şu ana kadar alınan oyuncuların nerdeyse hepsi scout ekibi önerisi ile alındı. Bundan 3 ay önce Manchini, scout ekibinden rapor istedi. Bu rapor doğrultsunda transferler yapıldı. Bundan sonra da bu şekilde transferler olacak. Manchini zaten scout ekibine güveniyor. Scout ekibi de Allah var, iyi çalışıyor. Genç yetenek transferleri yanı sıra isim yapmış ( Manchini'nin istediği isimler ) oyuncularda gelecek. Tabi bu isim yapmış oyuncular sezon sonu için.

Şöyle belirteyim. Scout ekibinin elinde yaklaşık 30 kişilik oyuncu listesi var. Bu listeyi Manchini'ye sundular. Bunların hepsi bir anda alınmaz. Parça parça alınacak. Bu liste içinde hem yurt içinden hem de yurt dışından isimler var. Hepsi yerli değil tabi.

Stoper konusunda bir sorum olacak size.Bahsettiğiniz Brezilya'lıyı almamız zor demiştiniz, stoper transferi yapılmama gibi bir durum olabilir mi?

Bursa taraftarı saglama nasıl bakıyor acaba bursadan ayrılıp es ese gitmesi onlara ne ifade etti küfür falan ettilermi

oncelikle cevapladigin icin tsk. diger yapdigimiz transferleride goz onune alirsak gelecek icin cok buyuk maliyetli bir yatirim degil gibi geldi bana. tabi hocanin isik gormesi lazim gelecek icin.

sözleşmesi haziranda bitiyor galiba. Aynı durumdaki a milli oyuncuya o kadar vermiyoruz bahsi geçen meblağ Euro ise eğer

Fener bu EsEs i darmadagan eder ligde. "Zor deplasman" dedigimiz macta güle oynaya 3 puan alirlar. Takimda zaten is yok bir de bunun üstüne eskisehirin Fenere yandasligini düsünürsek. Ben en az 2 farkli skor bekliyorum.

Fener bu EsEs i darmadagan eder ligde. "Zor deplasman" dedigimiz macta güle oynaya 3 puan alirlar. Takimda zaten is yok bir de bunun üstüne eskisehirin Fenere yandasligini düsünürsek. Ben en az 2 farkli skor bekliyorum.

Ummadık taş baş yarar. Bursa'nın da içerde dışarda 5 atması gerekiyor o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt