Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw körmüsünüz ya bu teknik heyet harbiden kör olmalı.bu 3-5-2 den bi halt olmaz bunu anlamak için teknik direktör olmayada gerek yok.bu ne inattır yaw.şu rieraq yı oynatmak için harbi harbi kör olmak lazım zaten

Salihe giden paraya cok yazik oldu vallah kötülemek istemiyorum ama umuta 3 million verseydik salihe 500 bin icim yanmazdi

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Salihin yaptigi faulleri saymayi biraktim ..

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

beterin beteri varmış.terimin 44-2 si,mancinin 3-5-2 si ağzımıza ediyolar.bi de bu ruhsuzluk ,ciddiyetsizlik .bi halt olmaz bu takımdan

eveeeeeeet kimleri gönderip kimleri alıyoruz_?

ben diyorum ki salihe verilen paraya yazık o paraya veysel ve tarık alınıp üstüne de para kalırdı...

istersen 30 adam al sistem 3-5-2 oldukça bi yol olmayacağı çok açık.en kötü tokat a 3 pozisyon veriyorsun hala 3-5-2 de ısrar ediyorsun.yaw insan açar bi dünya haritasına bakar bu dünya da 3-5-2 oynayan kalmışmı diye.bi dünya takım bu 3-5-2 den niye vazgeçmiş diye bi sorar.şu riera yı oynatanı zaten nasıl savunacağız ki.belkide hazırlık döneminin en iysi amrabat tı.şu riera dan 10 kat daha iyi oynamazsa(iyi demiyorum riera dan iyi)ben hiç bi şey bilmiyorum.bence başkan kendi etti kendi buldu olacak bu filmin sonu.o kadar para harcanıp hala ortada doğru düzgün top oynayan bi takım yok.resmen bildiğin kontraatak oynayama çalışıyor takım.ne oyun üstünlüğü var ne bişey.risksiz top çevirme aman savunmada açık vermeyelim pozu var ortada.ama bu saçma sistemle bizim halı saha takımı bile pozisyon bulur bu takıma.o kadar dünya gezip 3-5-2 de ısrar eden mancinin içine cin kaçmış olabilirmi acaba.defansa dünyanın en iyi stoperinide getirse hiç bi halt olmadığını görecek ama olan koca sezona olacak.

Bu takima nezaman düzgün transferler yapacaklar acaba bir tane dise dokunur türk almadan nasil kalitesi artacak bu takimin? Salih Dursun'u falan alsan ne olacak?? En kötü Tolgay Arslan'i falan alirsin. Hakan Calhanoglu, Ömer Toprak, Serdar Tasci, Aras Özbiliz, Gökhan Inler fln hicbirini alacak capimiz bile yok.

Bu maçta hoca İbrahim Coşkun'a forma şansı vermeliydi

Ya bu Yekta falanda gitmeyecek mi Trabzonspora

3-5-2'de ısrar edilecekse, solda Telles, sağda Eboue dışında kanatlarda oynayabilecek kapasitede hiç bir topçu göremiyorum kadromuzda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mkXMqqKSLcY[/media]

Falcao'nun da ayagı kırılmis diyorlar...:crushed:

Nereden tutsan elinde kalan bir kadro var nasil olsa. Chedjou-Dany felaket. Eboue formsuz, takimda kanat bile yok.

Beni eleştiren futbol fukaraları "tabi ağır işsiz ise" geçmişte yazdığım mesajlara bakıp boş mu dolu mu konuşuyor baksınlar. Eğer dediklerimin çoğunda haksız çıkıyorsam eğitim şart imzasını hemen silerim.

Eğitim şart.

biraz uzaklaşsam iyi olacak...ocak ayı cenabetle başladı.takım geriye gidiyo...mancini de saçmalamaya başladı,üstüne ciddiyetsizlik ve ruhsuzluk..fenerbahçenin hakemli şampiyonluğu kutlu olsun.

Riera

Eboue

Chedjou

Dany

şunları bi göndersek

Tarık

Veysel

+Taş gibi gerçek bir stoper

alabilsek benden mutlusu olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt