Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchini ile neden olmuyormuş kardeşim? Sistem konusunda hatası var. Ama hatasında uzun süreli ısrar edecek biri değil. Önümüzdeki maç 4-4-2 ya da 4-3-1-2 oynatır.

Şunu da belirteyim sizlere. Manchini ve scout ekibi inanılmaz şekilde çalışıyor. Şimdiye kadar lınan oyuncular bu çalışmanın ürünü. Ciddi olarak söylüyorum, scout ekibi harika çalışıyor. Bunda Manchini'nin verdiği destek ve moral var. Artık yeni bir yapılanmaya girdik.

Şu an belki kızıyoruz, eleştiriyoruz ama 1-2 sene sonra '' Adamlar iyi iş çıkarmış, helal olsun. '' diyeceğiz.

Biraz pempe bir görüntü çiziyor gibisin ama hakikaten böyle olucaksa ben bu sene kötü futbol izlemeye razıyım.

- Bu Yekta icin niye aglayip zirladik biz hala anlamiyorum. Gereksiz bir futbolcu. Sifir.

- Riera´nin bu gereksiz faulleri beni deli ediyor. Bugün iyice cildirtti zaten.

- Aslinda takim halinde yaptigimiz gereksiz fauller beni deli ediyor. Maci biz sogutuyoruz.

- Chedjou´yu begenip transfer edenin vizyonuna ekmek dograyayim. Gitti 6.5 Milyon.

- Drogba Amerika´ya gitmek icin yol yapiyor herhalde. Yürüyeceksen hic oynama.

- Ceyhun, Balta gibi oyunculara yorum bile yapmayacagim.

- Bu takima 3 tane yedek oyuncu sok, mac filan kazanamazsin. Öyle capsizlar.

-------------------------------------Muslera------------------------------------------

-Michael Essien--------Semih Kaya--------------Aurelien Chedjou----------Alex Telles-----------

------------------------------Felipe Melo-Selçuk İnan------------------------------------------

-Emmanuel Eboue--------------------W.Sneijder------------------------N.Amrabat--------------

----------------------------------------?----------------------------------------------------

Chelsea kadrosu için bir alternatif daha. forvete siz karar verin.

hocam iyi de essien'e anlam veremedim.ayrıca chedjounun yerine zanı tercih ederim.

bizim takım ne 3 - 5- 2 nede 4-4-2 oynar ,öncelikle defans yok kanat yok ve üstelik artık forvette yok ...

ikinci yarı inşallah ikinci olup clye direk gideriz

hiç öyle düşünmüyorum... müthiş bir 4-4-2 (farklı versiyonlarıda olabilir 4-3-1-2 gibi)

avrupada hedef koyamazsın günlük performansdır haklı olabilirsiz sistem değil tabiki ama..

türkiye liginde bekli bir 4-4-2 oynamak rakibi delirtir..

g.zan-semih

chedjou-semih her türlü iş yapar bu ligde..

alex telles-eboue gibi bindirmeyi seven adamlara performansı yüksek bir melo-selçuk-hamit/hajdarovic ile müthiş ivme yakalarız. en azından adam gibi top oynarız ayar olmazz taraftar..

hamit ne kadar kötüde olsa (umarım çok iyi döner) taktiksel olarak tam aradağımız isimdir..

benim aklımdan geçen kadro şu şampiyon olur veya olmayız ama böyle daha iyi bir takım gibi takım izleriz bence..

------------muslera---------

--eboue---g.zan---semih---alex----

--------------melo---------

------hamit-------selçuk-------

-------------snejder-----------

------------burak----drogba-------

veya

-----------muslera-----------

-eboue/sabri----g.zan---semih---alex-------

---------------melo---------

------hamit-----hajdarovic----selçuk------

-------------------snejder------

------------------drogba---------

pas-çift yönlü oyuncular set oyunu. benim mantığım bu bu kadroda ancak bunu yapar çünkü ne sağ açık-ne sol açık var takımda...

eylül ayı cenabet,ocak ayı cenabet..biz ne zaman mutlu olucaz..sanki çok iyiymişiz gibi bi de 3-5-2 çıktı başımıza.yani biz ne günah işledik de böyle çekiyoruz..oyuncusu sakatlanır,teknik direktörü elindeki yetersiz kadroyla saçmasapan işler yapar.bu sezon bir an önce bitmeli.

mancini bu yabancı sayısı saçmalığıyla başarılı olamaz.3-5-2si de sonunu hazırlıyo.

umut ıyıydı ılk macına gore salih kotuydu fakat bıraz sans vermek gerekıyor...

Taraftarı geç önemli olan yönetim,Fatih Hoca gibi bir anda Mancini'nin de ayağını kaydırabilecek potansiyel var.

Fatih hoca konusuna girmeyelim mümkünse, ama şunu da bilmek lazım. Fatih Hoca'nın gidiş sürecinde yönetim kadar kendisi de hata yaptı.

Manchini hiç bir yere gitmez. Ünal Aysal tam anlaşabileceği bir hocayı buldu. Biraz sabretmek lazım.

müthişiz inanılmaz istatistiğimiz var baksanıza diyip elazığ tokat maçlarını sayan tayfa online mı?

- Bu Yekta icin niye aglayip zirladik biz hala anlamiyorum. Gereksiz bir futbolcu. Sifir.

- Riera´nin bu gereksiz faulleri beni deli ediyor. Bugün iyice cildirtti zaten.

- Aslinda takim halinde yaptigimiz gereksiz fauller beni deli ediyor. Maci biz sogutuyoruz.

- Chedjou´yu begenip transfer edenin vizyonuna ekmek dograyayim. Gitti 6.5 Milyon.

- Drogba Amerika´ya gitmek icin yol yapiyor herhalde. Yürüyeceksen hic oynama.

- Ceyhun, Balta gibi oyunculara yorum bile yapmayacagim.

- Bu takima 3 tane yedek oyuncu sok, mac filan kazanamazsin. Öyle capsizlar.

Ceyhun ve Balta'yı sevmem ama bugün onları eleştirmek doğru değil. İkisi de kendi mevkisi dışında oynadı.

Burak hiç olumlu pas verdi mi Drogba ya ben Drogba'nın kötü performansını savunmuyorum ama adama pas da vermiyorlar doğru dürüst kötü amrabatı aradı gözlerim umut Gündoğan iyi Salih i beğenmedim arkadas al İshak ı oynatma riera yı artık yolla gitsin 4-4-2 ye dön chedju çok kötü oynadı gene bu arada

arkadan geliyorsun. forum buragi tek forvet yapmis:crushed:

iki mac sonra....uuu drogba nerde....küfürler vs.

drogba topicde yazmisdim. Burak Drogbadan cok faydalaniyor, Burak efendi ama bir pas Drogbaya atamadi yarim sezon. Ba$ka Türk oyuncumuz yok, anliyorum, ama Drogbayi Burak icin kesmek ne ayak?

--------------------------------------------------------------------------------------------

-------------Muslera------------

Eboue---Zan------Semih------Telles----

--------Melo----Selcuk-----Umut---

---------------Sneijder--------

----------Drogba------Burak-----

Kadro bu. 4-5-1 bize göre degil. Golcü kanatimiz yok

Fatih hoca konusuna girmeyelim mümkünse, ama şunu da bilmek lazım. Fatih Hoca'nın gidiş sürecinde yönetim kadar kendisi de hata yaptı.

Manchini hiç bir yere gitmez. Ünal Aysal tam anlaşabileceği bir hocayı buldu. Biraz sabretmek lazım.

bu seneki en büyük sorun bu bizde..

1-fatih terimin sezon başı sistem ile oynayım dedi içine etti. karar veremedi hiçbirşeye..

2-ünal aysal oydu buydu şuydu derken kararsız kaldı. dere geçilirken yol değiştirdi. (sezon sonuna bırakmalıydı bence)

3-mancini 3-4 senedir 4-4-2 alışmış oyuncu yapısına 8 puan gerideyken-şplde tur atlamışken 3-5-2 öğretmeye çalışıyor birde yabancı sınırı varkenn..

doğru kararları zamanında değil aceleci veriyoruz bu seneki sorun bu bizde...

Bence hemen felaket senaryoları yazmaya gerek yok,ayrıca Mourinho triplerine girip ayrıntılı taktik analizlerine girmeye de gerek yok,zemin berbattı,Aydının sakatlığı takımı etkiledi yedek ağırlıklı çıktık ayrıca bi kupa maçıydı istek ve mücadelenin olmaması çok normal.Ligde ve şampiyonlar liginde gerçek performansı görücez bu kadar kötü oynamamıza imkan yok bence

Juventus macinda 3-5-2 oynadik, bir sekilde istedigimizi aldik diye bunda israr etmenin anlami yok ya.

Kamp boyunca 3-5-2 icin taktik calismalari yaptik. Bosu bosuna gitti 2-3 hafta ya.

Gercekten de gol yemeyelim diye gol atamaz duruma geldik. Gol atmayi gectim, pozisyon bile bulamiyoruz.

Üstüne de her mac gol yiyoruz hala. Yani cildirmamak elde degil.

Tokatspor´u zar zor yenersin, Antalya´yi yenemezsin, Elazig´a yenilirsin. Güya sampiyon olacagiz.

Yarindan itibaren kimi postalayacaklarsa postalasinlar, Telles ve Hajrovic´e lisans cikartsinlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt