Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Salih'e nasıl 2.5 milyon Euro verdik, gerçekten hala aklım almıyor ya. Kendine verilenleri de saymıyorum. Ve tabi ki Hajrovic olayı; Erken merken diyeceksiniz ama yıllardır da futbol izliyoruz arkadaş, bu adamdan kanat oyuncusu olmaaaz, hele bizim istediğimiz, aradığımız bir tip de kanat oyuncusu hiç olmaz. Kim izlemiş, kim almış, Mancini bu adamın kanat için çok yavaş olduğunu anlayamamış mı ben anlamadım gitti yahu.

seneye :

--------------------Onur-----------------------

Tarık-------Ömer-------------Taşçı--------Telles

------------Selçuk--------Nuri------------------

Robben-------------Şıno------------------Bruma

--------------------İbra------------------------

Subs : Sinan-Salih-G.Zan-Semih-Erdin-Tolgay-Umut G.-İzet(Turkish)-E.Çolak-Endoğan-Mevlüt

+Ufuk,İbrahim Can,Umut B.

Gelecekler :

Robben+İbra = 30 milyon €

Nuri = kiralık

Sinan = kiralık

Tarık = bedelsiz

Erdin = 1 milyon €

Tolgay = 5 milyon €

Ömer = 10 milyon €

Onur = 15 milyon €

S.Taşçı = 8 milyon €

Mevlüt = 8 milyon €

toplam = 77 milyon €

Gidecekler :

Burak = 10 milyon €

Muslera = 15 milyon €

Melo = 7 milyon €

Chedjou = 5 milyon €

Dany+Amrabat+Eboue+Yiğit+Sercan+Sabri = 20 milyon €

Ceyhun+Aydın+Engin+Yekta = 10 milyon €

Hamit = 5 milyon €

Drogba,Riera v.s = 0

toplam = 72 milyon €

Ben de gerçekçi yazayım

Burak:10 (etmez de aslınd adı var geçen seneden)

Muslera:15-20

Melo:4-5 milyondan fazla veren olmaz 30 yaşında adam..Artı takımın en iyi oyuncusu satmak saçma olur

Chedjou:3-4

Dany-Amrabat-Ebue vs. :Max. 10-12 milyon

Ceyhun-Yekta-Engin: Mx. 5 milyon

Hamit: 1-2 milyon

Drogba-Riera:0

Yani bu adamlardan en fazla 50 milyon€ kazanırız...

''Dany+Amrabat+Eboue+Yiğit+Sercan+Sabri = 20 milyon €

Ceyhun+Aydın+Engin+Yekta = 10 milyon €''

şunları bu fiyata satmak yüzyılın ticari başarısı olarak tarihe geçer herhalde.

Son dakika bilgisi paylaşayım. Tarık transferi olmayacak gibi. Kendisi Eskişehirspor ile sözleşme yenileyecek. Veysel'de sıkıntı yok.

Günün fırsatları

UukS77c.jpg

2Rtn5lM.jpg

hu5ZEy6.jpg

Önümüzdeki hafta yapılacak çekilişte 8 talihli forum üyesi Galatasaray-Chelsea Şampiyonlar Ligi maçını dev ekran, surround ses sistemli tv salonunda, self servis açık büfeden yararlanarak ücretsiz seyredebilecek. Taraftarlarımız evlerinden limuzin araç ile alınacak ve maç sonunda aynı araçla evlerine bırakılacak. Çekilişe kaydınızı hemen yaptırın.

ExHeL9f.jpg

fenerbahçelilere müjde, foruma ziyaretçi olarak gelen fenerbahçeli futbolseverlere Chelsea-Galatasaray Şampiyonlar Ligi ikinci maçında kullanılmak üzere ücretsiz kutu kağıt mendil hediye ediyoruz. Hemen başvurun. Stok=2000 adet.

Son dakika bilgisi paylaşayım. Tarık transferi olmayacak gibi. Kendisi Eskişehirspor ile sözleşme yenileyecek. Veysel'de sıkıntı yok.

Eğer doğruysa bu kötü oldu çünkü Tarık'ın da gelmesi çok iyi olurdu müthiş bir rekabet ortamı ve patlamaya hazır potansiyellerle birlikte kazanan Galatasarayımız olurdu , Hakan ve Sabri'den kurtulmanın sevinci durumuna hiç girmiyorum bile.

Evet rdaş. Bende paylaşayım birşeyler de içimde kalmasın. Benteke ile el sıkışmışız, sorun Aston Villa'nın istediği bonservis ücretmiymiş. Biz 20'e çıkmışız onlar 25'de diretiyorlarmış. Ayrıca Benteke olmazsa Pato'yu alacakmışız. Tek sorun Pato'nun Endonezya'daki kız arkadaşıymış. İstanbul'a gelmek istemiyormuş çünkü hamileymiş. Hamilelik sürecini İstanbul'da geçirmek istemiyor kız. Kesin bilgi, yayalım.

Veysel ne zaman geliyor peki?

Bir ekleme yapayım. Tarık için duyduğum kadarı ile Eskişehirspor yıllık 700-800 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Tabi ücret her sene artacak. Ama bu parayı Eskişehirspor nasıl verecek, soru işareti. Çünkü inanılmaz derecede maddi sıkıntıları var. Ayrıca Tarık'ın alacakları var kulübünden. O tarafı biraz karışık. Son dakika sürprizi çıkabilir Tarık konusunda.

Veysel'e transfer dönemi bitmeden imza atrıracağız gibi.

Veysel mi Tarık mı daha acil bence Tarık.

Şu an Alex'in alternatifi bir tek Riera var, onu da göndermek zorundayız. Tarık gelmezse yarın bir gün yine Hakan'a katlanmak zorunda kalacağız.

Veysel'in ismindeki harflerin sıra değerleri toplamı 27+6+28+22+6+11=100. Demek ki Veysel yüzde yüz bizde. Son harf "l" de 11. harf olduğuna göre banko 11 oynar anlamına geliyor.

Kadrodaki oyuncular arasında en iyi performansını verdiginde beğenmediğiniz oyuncu var mı? Bana gore kaleci Aykut'tan Ceyhun'a her oyuncu iyi sonuc verebilir.

Bu durumda esas olan oyuncudan alınan performansa kalıyor. Konsantrasyon, fiziksel durum, hedefe inanç önemli hususlar. Dünkü kupa macında hem maca özen gosterilmemesi(mac gunü gidiş, kupa macı oluşu) hem de maç basında Aydın'ın sakatlığı tüm konsantrasyonu yok etmişti.

Korkmaya gerek yok çok kaliteli bir kadro var. Fiziksel olarak da hazır olunduğuna gore inanç bütünlüğü sağlanması herseyi çözecektir.

Mirza arkadaşımız yönetim tarafından izinlidir arkadaşlar.Kaynağını biz biliyoruz.Sıkıntı yok.

Bir ekleme yapayım. Tarık için duyduğum kadarı ile Eskişehirspor yıllık 700-800 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Tabi ücret her sene artacak. Ama bu parayı Eskişehirspor nasıl verecek, soru işareti. Çünkü inanılmaz derecede maddi sıkıntıları var. Ayrıca Tarık'ın alacakları var kulübünden. O tarafı biraz karışık. Son dakika sürprizi çıkabilir Tarık konusunda.

Veysel'e transfer dönemi bitmeden imza atrıracağız gibi.

Şimdilik inanmıyorum. Dediğin öngörülerden biri gerçekleştiği zaman samimiyetine inanmaya başlayacağım.

L 15. harfmiş I ile karıştırmışım yüzde 104 bizde bu durumda, yani anlaşma sağlanmış akrabalarına haber vermek için telefon ediyor Veysel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt