Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihi dün millet niye beğenmedi ilginç. Adam gayet iyi oynadı . Sanırım biraz önyargı var

Veysel Sari´yi 900.000 Euro´ya almazsak yaziklar olsun.

Digerlerine trink diye 3 Milyon´u basarlar, daha iyisine 900.000 Euro vermezlerse yazik.

Fazla uzatmayin, alin gelin su cocugu artik. Millet Galatasaray icin direndigine pisman olacak.

Her direnen futbolcuyu ortada birakiyoruz anasini satayim.

Biz Türkler sabırsız mıyız? Aslına bakarsan pek de değil. Dünyada 18-19 yaşında starlığa gözünü diken bir çok futbolcu var. Ramsey, Pogba gibi oyuncular 18-19 yaşlarında büyük liglerde çok güzel performans sergilerken biz 22-23 yaşındaki oyuncuya daha çok genç, pişmesi gerekir diyoruz.

adaptasyon sürecinden bahsediyorsan bu konuda haklısın. 6-7 Hafta sabredilmeli. Ancak bu süreç daha da arttığında zaten lig 17 hafta. Bu sene fayda sağlayamaz.

O saydığın oyuncuların alt yapısı ile Umut, Salih İzzet gibi gençlerin alt yapısı aynı mı? O söylediğin isimler atıyorum Chelsea, Manu, Barcelona gibi takımların alt yapısında eğitim görüyor. O eğitim de bizim eğitimlere benzemez.

Adaptasyon süreçleri direk 11 oyuncusu aldığın zaman geçerli olur. Genç oyuncularda da adaptasyon süreci olur ama onların asıl sorunu mental.

Allah´tan Chelsea hep CL´de oynamis oyuncu transfer ediyor. Matic, Salah vs.

Isini biliyor ama Mou. Hazard, Salah gibi kanatlarla sampiyonluga cok yakin bence. Affetmez.

Veysel icin 250 bin istemisler yanliz. Veysel Eskisehir'deki alacagindan vazgececek, bizde Necati ve Erman'in borcuna sayariz demis Eskisehir.

Digerlerine trink diye 3 Milyon´u basarlar, daha iyisine 900.000 Euro vermezlerse yazik.

Fazla uzatmayin, alin gelin su cocugu artik. Millet Galatasaray icin direndigine pisman olacak.

Amrabat direndi aldık 8 milyon euroya

Salihi dün millet niye beğenmedi ilginç. Adam gayet iyi oynadı . Sanırım biraz önyargı var

Ciddimisin? Beğendinmi salihi dün ? Neyse beklentilerimiz az olması belki iyi bir şey ne bileyim. Ama dünkü salihi beğenenler sabriyi nasıl beğenmiyor oda şimdi benim icin ön yargı konusunda bir soru işareti

Allah´tan Chelsea hep CL´de oynamis oyuncu transfer ediyor. Matic, Salah vs.

Isini biliyor ama Mou. Hazard, Salah gibi kanatlarla sampiyonluga cok yakin bence. Affetmez.

Biz de kanat almamak için direniyoruz 3 senedir. Bruma'yı aldık, O'nu da asıl yeri hariç her yerde oynattık ve sonunda da sakatlandı zaten.

PSG are ready to offer £57.5m to Juve to sign Paul Pogba. (Gazzetta dello Sport)

bu takımın ofansı berbat. forvetede transfer yapmamız lazım.

Benim duyduğum 900 bin Euro'dan fazla.

Amrabat direndi aldık 8 milyon euroya

Öylelerini alirlar, kacirmazlar.

Hayir dürüst olacagim simdi. Futbolcumuz eyvallah, genc filan, ona da eyvallah.

Ama Salih´e 3 Milyon Euro verdiler. Müthis bir futbolcu olmasa da, Salih´ten daha kaliteli bir futbolcu olan Veysel´e 900.000 Euro vererek, gayet uygun bir fiyata bu sag bek meselesini cözebilirlerdi.

Sola da alternatif diye Ishak veya o Erdin midir nedir, onu alirlardi, mesele cözülürdü.

900.000 Euro icin trip atip bu adami kacirmasinlar bari. Salih´ten iyidir Veysel.

Salih stoper alternatifi olabilir, ona lafim yok. Sag bek olmaz

Drogba'da yaşının verdiği bir düşüş var bunu kimse inkar edemez. Önemli olan onu bu hali ile nasıl efektif kullanabileceğimiz. Buda en iyi kanatlardan gelicek tehlikeli ortalarla olur. Buda bizim hiç beceremediğimiz birşey

Asil 900 bin euro vermek fiyaskodur. Adamin alacaklarini bile odememisler ustune 2 m 700 tl mi verecez? Saka mi yapiyorsunuz bilmiyorum ki

Salih Dursun'un koşu stilini beğenmedim ne yalan söyliyeyim.... Mustafa Sarp gibi koşuyordu :(

BeWna77IcAEC3Pu.jpg
ZUHAAAAAAA:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt