Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseriyide bu mantik zengin etti. Veysel tarik toplam 5m istiyorlar ikisinin sozlesmeside 6 ay sonra bitiyordu doğru yapiyor yönetime yazin alper olayini unutmadik..

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim Alper olayını unutmamış ama Amrabat olayını çabuk unutmuş anlaşılan.Kayseri'de Amrabat'ı verirken neler neler yapmıştı?Yönetim doğru falan yapmıyor.Salih'in ederi taş çatlasa 1.5 milyon euro.

Nobrenin Vedersonun Türk sayıldığı bir ligde babası Türk olan Endoğan yerli sayılmıyor . Ne biçim ülke lan burası ! Bu ülkenin kanunları sadece bize mi geçerli ?

Endoğan Adili'nin Süper Lig'de Türk pasaportu ile oynamasında sıkıntı çıktı. İsviçre pasaportu bulunan ve babası Türk olan Edonğan Adili'nin kanunlar Türk pasaportu ile oynamasına uygun değildi.

Bunun nedeni ise Adili'nin babasının ilk vatandaşlığının İsviçre olması ve sonradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması dolayısı ile Endoğa'nın Süper Lig'de yerli statüsünde oynayamayacağı Galatasaray'a bildirildi. Sarı kırmızılı kulüpte bunun üzerine oyuncuyu geri yolladı.

TFF bize savaş açmış durumda. Her taraftan yolumuza taş atmaya başladılar. Buna ne kadar sessiz kalacağız bilemiyorum. Yönetim resmen uyuyor. Ben koskoca Galatasaray'ın bu kadar aciz duruma düşmesini içime sindiremiyorum.

Ulan Brumayi kiralamak icin nicin basvurmamiz gerekiyor beyninizi sevim. Kime istersek kiralariz adami size ne ulan? Etik bulmuyormus beyefendi. Bu Mete Dürene küfür etmemek elde degil.

herhalde erdin demir'de de aynı sorun çıktı onun için almadılar adam kaliteli bir sol beke benziyordu bruma g.antep transferinde olduğu gibi kuralları arkadan dolaşarak delelim sonunda pes edecekler

Eskişehir Deniz diye birini almış sağ bek.Tarık'la da uzattılar.Veysel'i bu transfer dönemi satacaklar.Bence fenere kaptırmamalıyız.Sağ bek orta saha stoper oynayabiliyor.Joker almış oluruz.

Deniz Topcu - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Yeni transferleri bu.

Ulan yeter artık be, babası Türk olan adamı bile yerli oynatamayacaksak ölelim biz ya. Endoğan falan umurumda değil ama bizim bu basiretsizliğimizden gına geldi artık. Bu kadar mı güçsüzüz biz arkadaş, hiç mi itibarımız yok bizim?

Elalem 2 yılı doldurmamış Nobre'yi Türk yapıyor, Suriye'li adamı 2 günde vatandaşlığa geçiriyor, annesi Kıbrıslı olan Kazım alelacele Milli Takım'da oynasın diye Türk statüsü kazanıyor, Bursaspor Aziz Behic'i, Kayserispor Malik Fathi'yi yerli olarak oynatabiliyor, biz ise babası bizzat Türk olan adamı yerli oynatamıyoruz, bide üstüne üstlük Bosnalı adamı Türk yapıcaz diye masallar anlatıyoruz.

Harbi yazık lan bize, bu kadar mı güçsüzüz be. Hazmedemiyorum arkadaş, bir kere de çıkın vurun masaya şu yumruğunuzu. Elalem çatır çutur sözleşme dondurur, bize gelince Ali Cengiz oyunları oynanır, biri de çıkıp konuşmuyor, nasıl iş bu ya?

Şu Mete duren ve tüpçüyü geberteyim bana hapiste bakın lan ciddiyim ya

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Endoğanın babası sonradan türk vatandaşlığına gecmiş diye kabul edilmemiş. Tam komedi

herhalde bundan sonra alacağımız yerli oyuncuların yedi göbek sülaleden türk olma şartını koşacaklar hatta DNA testi bile isteyecekler hep nazik görgülü eğitimli adamları yönetime almayacaksın mehmet ağar haluk ulusoy gibi karanlık adamlarda lazım önümüze taş koymaya çalıştılar mı tepesine binecek adam lazım bunların.

Mete Düren cok gıcık oluyorum . Bu adamların rengi belli . İşleri güçleri önümüzü kesmeye çalışmak . ama her kim Galatasaray için art niyetle hareket ediyorsa iki yakası biraraya gelmesin .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LeERvCuaR0I[/media]

adam kendince ayar veriyor gs yönetimine ünal aysal yüzünden bu oyuncuyu kaybettik

TFF bize savaş açmış durumda. Her taraftan yolumuza taş atmaya başladılar. Buna ne kadar sessiz kalacağız bilemiyorum. Yönetim resmen uyuyor. Ben koskoca Galatasaray'ın bu kadar aciz duruma düşmesini içime sindiremiyorum.

Arkalari saglam. Ne yapabilirsin ki? Yönetime bu konuda kizamiyorum.

Onlar da biliyor Basbakanin emriyle orda olduklarini ve ikinci bir emre kadar orda kalacaklarini.

Sen istedigin kadar bagir cagir. Hicbirsey degismiyor, bunlar orda oldugu sürece de degismeyecek.

Ülke yalaka, serefsiz dolu. Kimse bunlara karsi birlesip hareket edemiyor ki? Tek basina kaliyoruz.

Tek basina nasil degistireceksin düzeni? Haksizlik etmemek lazim yönetime bu konuda.

Ulan Mete utanmadan etik lafını nasıl ağzına alıyorsun. Etikten bahsetmesi gereken en son kurum şu anda tff. Şikeyi örtüp emek hırsızlığına göz yumdukta etik oluyor da, biz bişey yapınca mı etik dışı durum oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt