Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke hemen ilk hafta Antep gibi sert bir deplasmanla başlamasaydık. Mesela Arena'da bir Akhisar maçı şeker gibi giderdi. Çünkü takım hazır değil, ne oynadığımız belli değil, lisanslar çıkarılamamış. Büyük ihtimalle puan kaybedeceğiz gibi bir görüntü var maalesef. Bize nasıl bir fikstür ayarlamışlarsa bilemiyorum artık ama bu fikstürde özel bir ayarlama olduğuna adım gibi eminim.

Akhisar Antep´ten iyi takim acikcasi. Küme düsmemeye oynarken Sergen´in gaziyla 3-4 mac kazandilar iste.

13-14 kisilik kadro. Gaziantep´i yenemiyorsak sampiyon olmayalim zaten. Hep bi mazeret bizde.

13-14 kisilik kadrolari var, bide 2 oyuncusu cezali mi neymis. Adam olsunlar su maci kazansinlar.

Mata´nin bu sezon oynamamasi birazcik degerini düsürmüstür, ancak normal sartlar altinda her türlü Sneijder´in üstüne bir Mata´yi secerim. Sneijder en verimli yillarinda bile daima sakatliklar ile bogusup, cok fazla mac kacirmistir. Gecen sezon 75 oynamis Chelsea ile adamin 22 Gol ve 40 assisti var. Bunun üstüne bir de Sneijder´den 4 yas genc. Mata´nin üstüne Sneijder´i tercih eden adam ya agir fanatik, yada agir arizalidir.

Gelme ihtimali olmayan bir Mata ile Sneijder kiyaslamasi yapip ortami germekteki amacin nedir? Soyadin da cok manidar nedense.

$

Elmander, Necati, Enginli takım çok iyi pres yapıyordu. Bu ifade kısmen doğru. Kime iyi pres yapıyordu? Kalitesiz Türk takımlarına. O takımla Avrupa'da o presi 2 pasla geçerler. Üstüne Elmander, Necati 1 gol atamazsın. O yüzden yapılan kadro değişikliği eleştirilemez. Sneijder az defansif katkı verir ama hücumda 2 top atar maçı değiştirir. Drogba'nın(son zamanlarda çok geziyor, maç seçtiği de doğru) 1.5 yıldır 2 golden birinde ayağı var. Sorun hem Burak'ın hem Drogba'nın bitirici olamaması. Girdiklerini atsalar şu konuşmaların çoğunu yapmazdık. Hep diyorum sene sonu Burak'ı satabilirsek satıp Drogba ile de yenilemeyip alalım canavar gibi bi yabancı forvet 20-25 milyon civarına. Oynasın tek başına.

rdoholfo uzak ihtimalmiş

hollandalı en buyuk adaymış kaynak ,a.n.küçük

ali ece haklı olarak yan toplarda zaafı olan hollandalı tam bizim aradığımız adam olmadığını söylüyor

rdoholfo uzak ihtimalmiş

hollandalı en buyuk adaymış kaynak ,a.n.küçük

Bu Brezilyalilarin 3-4 sahibi oluyor. Takimlari en cok bu zorluyor.

Bide Gremio´nun satin alma opsiyonu varmis, o yüzden onlar istemedigi sürece alamiyoruz zaten.

Zaten kiralamis, maddi beklentisi yok yani Gremio´nun. Yeni kiraladigi oyuncuyu zor gönderir.

Onun disinda herhangi birine 4-5 Milyon bayilacagimiza, kiralik Heitinga idarelik bir hamle olabilir.

Hollanda milli takim oyuncusu. Herkesin kücümsedigi kadar lesh bir oyuncu degil, ama iyi bir transfer de degil.

Idarelik bir hamle olarak bakarsak mantikli olur. Sezon sonunda gercek bir yildiz alsinlar oraya.

Biz Rhodolfo´ya da cok isinmamistik ki zaten. Imkan varsa Vidic, Terry gibi oyunculara yogunlasmak lazim gelecek sezon icin

Bruma'nın anlaşmasında ödediklerimiz çıktıktan sonraki %25'i. Burak'ın durumu aynı mı bilen var mı?

Internette bakiyorum da Gremio'lular Rhodolfo gitmesin istiyorlar, Everton taraftarlari da Heitinga'dan bir kurtulsak diye bekliyorlar. Heitinga olacaksa... bilmiyorum yani.

Beyler Sivas Kayseri macini izleyen varmißNasil gidiyor mac?ikinci yari Sivasa yüklenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt