Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerefsiz hakemmm

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecememis diyorlardi en son

Dalga geciyordur bizimle.

Lukaku konusuna gelince o da hayatta bize gelmez, kucuk goruyor buralari. Dogrusunu yapiyor zaten.

Niye dalga geçeyim.. Onu alama bunu alama , nasıl olacağız avrupann en büyük 10 kulübünden birisi... Hersene kamyonla adam alacağımıza sadece 1 transfer yapalım tam olsun. İmkansız diye bir şey yoktur..

Niye dalga geçeyim.. Onu alama bunu alama , nasıl olacağız avrupann en büyük 10 kulübünden birisi... Hersene kamyonla adam alacağımıza sadece 1 transfer yapalım tam olsun. İmkansız diye bir şey yoktur..

Sen ciddi olarak bizim 30-40 milyon euro verecegimizi mi zannediyorsun bi oyuncu icin, fazla ucmayalim bence..

Oyle transferler hayal. Baska turlu bir ifadede bulunamam malesef..

Oyle oyuncularin aklindan sadece: Man Utd, Chelsea, Man City, PSG, Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen falan gecer. Bizi takmaz bile.

Yerli iskeletimiz olmadığı için 1-2 transfer yapıp işimizi bitiremiyoruz üstüne Chedjou gibi hatalı transferler yapınca....

30-40 milyon bonservis verip 5-7 milyon maas ödeyecek halimiz yok. Shaqiriyi 2-3 milyon yüzünden almayan, Tarik Camdalda cingene pazarligi yapan bir yönetim var.

Elestiri olarak söylemiyorum, bizim finansal durumumuz sanildigi kadar iyi degil. Gerci Shaqiriye 3 milyon fazla verip Yigit cöpünü almayacaktin. Salih hantalini almayip Tariga 300 bin daha fazla verecektin.

Hajrovic resmi maça çıkmadığı için kiralanabilirmiş. Biz bu transferi niye yaptık arkadaş? :)

Gitti 3.5 Milyon :)

Şu Aatif Chahechouhe'yu Sivasspor 500 bin euroya almış, biz benzerini hatta daha kötüsünü Amrabat'ı 8.5 milyona aldık şaka gibi. :)

tipi de benziyor amrabata...

s_73480_2381_2013_09_10_1.jpg

Kriter Hollanda milli takımında x sayıda maça çıkması mı ? Biraz dünya futbolunu yakından takip edin. Sonra eğitim şart yazınca şikayet ediyorsunuz.

Eğitim şart falan gibi cümleler hoş şeyler değil yorumumu beğenmiyorsan bakıp geçersin.Düşünceye saygı diye birşey var kimseye hakaret etmedim ya da ortalığı karıştıracak hiçbirşey yazmadım sadece düşüncelerimi yazdım biraz saygı.

nerde..kim diyor hajro yu kiralayalim ?

Signore Türk diye bi eleman var Twitter'da. Asaletin Yeter tayfasından.

Güvenilir 2-3 kişiden biri bunlar yani. Ondan şaşırdım.

Ne bileyim, Guarin, Gaston Ramirez gibi isimler bazen telaffuz edilince, acaba mı demedim değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt